STICHTING RNA

Stichting RNA onthoudt zich van stemming in de BAVA van RNA

Rotterdam, 20 februari 2002

PERSBERICHT
Stichting RNA zal zich van stemming onthouden in de BAVA van Rodamco North America N.V.
Stichting RNA heeft, na grondige bestudering van de Toelichting op de Agenda van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Rodamco North America N.V., die op 26 februari 2002 zal plaatsvinden, geconcludeerd dat het voorstel tot verkoop van alle activa, overname van alle schulden en de daarop volgende ontbinding van de vennootschap in de gegeven omstandigheden in het belang van de aandeelhouders is. De Stichting heeft echter besloten zich op de geagendeerde BAVA van stemming te onthouden.
Stichting RNA is op 20 September 2001 opgericht naar aanleiding van de verwerving door Westfield van een controlerend belang in Rodamco North America N.V., met als doelstelling de behartiging van de belangen van alle aandeelhouders van die vennootschap.
Stichting RNA ziet met betrekking tot het ter tafel liggende voorstel geen rol voor zich weggelegd, nu alle aandeelhouders krachtens dat voorstel gelijk worden behandeld en bovendien alle aandeelhouders de mogelijkheid hebben zich over het voorstel uit te spreken, waarbij het voorstel slechts zal kunnen worden aangenomen met een meerderheid van tweederde van de ter vergadering aanwezige stemmen.

Voor verdere informatie kunt u zich richten tot: Mr. Drs. H. Langman, Voorzitter van Stichting RNA Telefoon: 0516-577226.