Novem

Vier regionale OEI-workshops

In een zetel

Geen blauw bloed, maar een groen hart. Niet enkel en alleen inspanningen, maar bovenal resultaten. Gemeenten die verduurzaming hoog in het vaandel voeren, verdienen een zetel.

In een zetel voert Novem u langs de paden van het OEI-concept (Optimale Energie Infrastructuur). Binnenkort organiseert Novem vier workshops. In een zetel dragen wij u niet alleen naar deze workshops, de uiteindelijke bestemming is een zo optimaal mogelijk resultaat in relatie tot energie besparing en CO2 -reductie. Met de workshops beogen we gezamenlijk oplossingen te vinden voor knelpunten die opdoemen bij het bereiken van een optimale energie infrastructuur. Door kennis en ervaringen uit te wisselen, maken we samen een stap voorwaarts.

In de ochtenduren schenken we met name aandacht aan het oplossen van knelpunten. We doen dit aan de hand van een of meer praktijkvoorbeelden. De deelnemers reiken hiervoor zelf de thema's aan. Met als credo `goed voorbeeld, doet goed volgen' bezoeken we 's middags een locatie waar het OEI-concept al in de praktijk is gebracht. Vanzelfsprekend zijn er voldoende mogelijkheden om -in een zetel- (informeel) contacten te leggen. Verder hebben we natuurlijk enkele boeiende sprekers uitgenodigd en ook aan een uitgebreide lunch en de afsluitende borrel is gedacht.

In elke regio wordt een workshop gehouden. Op 12 maart zijn geĂŻnteresseerden uit centraal- en oost-Nederland uitgenodigd in Ede. Op 13 maart is er in Helmond een workshop voor de regio zuid-Nederland. Vertegenwoordigers van de doelgroepen uit noord-Nederland zijn op 25 maart welkom in Zwolle. Hekkensluiter is de workshop in Haarlemmermeer op 8 april voor de regio west-Nederland.

Geen blauw bloed, maar wel een groen hart? Dan zetten wij uw zetel met plezier klaar. De uitnodigingen voor de workshops zijn inmiddels verstuurd. Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen en kunnen de workshops ook u helpen bij het realiseren van een optimale energie infrastructuur? Neem dan voor 5 maart 2002 contact op met mw. A.S.M. Hoogkamp van Novem op telefoonnummer 030 - 23 93 588 of via e-mail naar: a.hoogkamp@novem.nl