---
Coen Kijk in de Vegt nieuwe country manager Benelux
---
Na carrière bij Dell Computer nu verantwoordelijk voor business continuance in de Benelux Amersfoort, 20-02-2002

Coen Kijk in de Vegt (41) is de nieuwe country manager Benelux voor ON Technology (NASDAQ: ONTC), leverancier van oplossingen voor softwaredistributie en -beheer binnen netwerken. De afgelopen zeven jaar verdiende Kijk in de Vegt zijn sporen als sales manager business development bij Dell Computers. Bij ON Technology is hij verantwoordelijk voor de volledige verkoop, service, klantensupport en marketing in de Benelux.

In zijn al meer dan 16 jaar durende carrière heeft Kijk in de Vegt onder andere gewerkt als dealer manager en de pre-sales voor OKI Systems en bij Sirex Computers. Kijk in de Vegt behaalde in 1985 zijn diploma aan de Sociale Academie Personeelswerk in Campen.

---
END

---
Over ON Technology
ON Technology (NASDAQ: ONTC) stelt IT-organisaties en service providers in staat om de volledige levenscyclus van computersystemen op verschillende locaties te beheren over een bedrijfsnetwerk. De oplossing van ON Technology worden gebruikt om toepassingen, besturingssystemen, inhoud op desktops, draagbare pc's en servers snel en betrouwbaar in te zetten en te beheren.
Het paradepaardje van ON Technology, ON Command CCM, wordt momenteel wereldwijd gebruikt om in meer dan 600 ondernemingen software te distribueren en te beheren op meer dan 630,000 bedrijfscomputersystemen.
Distributiepartners, integrators en service providers over heel de wereld maken gebruik van ON Command CCM om uitbestedingen sneller en economischer te laten verlopen en om het tempo van de uitvoering van de upgrades op te voeren. Daarnaast onderhoudt ON Technology een strategische en technologische samenwerking met verkopers zoals DELL Computer, 3Com, Intel, SUN Microsystems en Microsoft. Voor verdere informatie bezoek de website van ON Technology: www.ontechnology.info

Voor verdere informatie
ON Technology Benelux, Coen Kijk in de Vegt, Hardwareweg 4
- 3821 BM Amersfoort, Tel: 033 45 46 638, GSM: 31 6 21 25 4162, ckijk@on.com
NewsEnginePR, Sandra Strotkamp, Tel. 020-567 21 70, sandra.strotkamp@newsenginepr.com
Ref.:ONT0025-1AFD7A