Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 20-02-2002 Mediaberichten 20 februari (laatste berichten)

WEERT Twee hennepplantages opgerold

WEERT De politie heeft woensdagmiddag twee hennepplantages opgerold in de gemeente Weert. In een woning in de wijk Boshoven werd een kwekerij met 94 planten aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen, alsmede de in het pand aanwezige randapparatuur. De politie heeft in deze zaak nog geen verdachte(n) aangehouden. Diezelfde middag werd in een schuurtje in Laar een hennepkwekerij met 93 planten ontdekt. Ook hier werd beslag gelegd op de planten en de aanwezige randapparatuur. De eigenaar, een 28-jarige man, werd aangehouden en overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek. De zaak zal vermoedelijk met toepassing van snelrecht worden afgehandeld.

WEERT Vernieler aangehouden

WEERT De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van vernieling. Een getuige zag dat de man rond 03.45 uur ruiten ingooide bij een horecagelegenheid aan de Roermondseweg en waarschuwde de politie. De verdachte werd in de directe omgeving aangetroffen en meegenomen naar het bureau. Hier bekende hij de vernielingen. Met toepassing van snelrecht kreeg hij een dagvaarding uitgereikt. Hij zal zich op 23 april moeten verantwoorden voor de rechter.

ROERMOND Twee winkeldieven aangehouden

ROERMOND De politie heeft woensdagmiddag een 20-jarige en een 19-jarige inwoner van Roermond aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan de Stadsweide. De jongens werden betrapt toen zij samen een paar schoenen probeerden te stelen. Ze zijn overgedragen aan de politie en overgebracht naar het bureau. De zaak zal waarschijnlijk met toepassing van snelrecht worden afgehandeld.

TEGELEN Bedrijfsongeval

TEGELEN Bij een ongeval bij een bedrijf aan de Kaldenkerkerweg is dinsdagavond een 28-jarige inwoner van het Duitse Niederkreuchten gewond geraakt. Dit gebeurde toen het slachtoffer een vrachtwagen probeerde te loodsen naar de plaats waar de chauffeur cement moest lossen. Hierbij kwam hij klem te zitten tussen de betonpomp en de vrachtwagen. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.