Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 20-02-2002 Persbericht district Maasland

JONGEN BEROOFD VAN FIETS

Een 12-jarige jongen uit Oss is dinsdagmiddag op de Willibrordesweg in zijn woonplaats van zijn fiets beroofd. Hij fietste daar met een vriendje en werd tegengehouden door twee oudere jongens. Deze namen hem de fiets af. Omdat de jongen dat niet toestond werd hij een keer tegen het been geschopt en met meer geweld bedreigd. Beide jongens zijn er vervolgens met de fiets van-door gegaan. Met enkele vrienden en bekenden is de jongen op zoek gegaan naar het tweetal dat zijn fiets had afgenomen. Na enige tijd is de fiets terug gevonden en is de identiteit van de beide fietsendieven bekend geworden. Daarna werd aangifte gedaan bij de politie die een onderzoek instelt.

AUTODIEFSTAL

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de Spoorlaan in Oss een rode personenauto van het merk BMW, type 316 I voorzien van het kenteken YZ-05-XR gestolen.

PORTEMONNEE GESTOLEN

Een 62-jarige vrouw uit Oss bemerkte woensdagmiddag tijdens het winkelen op de Heuvel in haar woonplaats dat de rits van haar handtas open stond. Een onbekende bleek daaruit haar portemonnee met enkele bankpasjes en een geldbedrag van 100 te hebben gestolen.