Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 20-02-2002 Persbericht district Den Bosch

WINKELDIEFSTALLEN, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag zijn vier personen aangehouden bij vier verschillende winkeldiefstallen. Een 31-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch kreeg een boete van 115 euro nadat ze in een winkel aan het Rivierenplein was betrapt. Dezelfde boete kreeg een 24-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch, die in een winkel aan de Helftheuvelpassage was betrapt. Tegen een 17-jarig meisje uit `s-Hertogenbosch is door verwezen naar het bureau HALT nadat ze bij een diefstal in een winkel aan Pensmarkt was betrapt. Een 31-jarige man uit `s-Hertogenbosch die werd betrapt bij een diefstal in een winkel aan de Vogelstraat is voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK WONING, Rosmalen

Dinsdag is ingebroken in een woning aan de Heiweg in Rosmalen. Een raam van de woning werd opengebroken. Alle kamers werden doorzocht. Geld, sieraden en beeld- en geluidsap-paratuur werden gestolen.

VROUW ERNSTIG MISHANDELD, `s-Hertogenbosch

Dinsdagavond heeft een 26-jarige vrouw uit Oudheusden aangifte gedaan van mishandeling. Rond 19.20 uur kwam de vrouw bij haar auto, die aan de Onderwijsboulevard geparkeerd stond. Ze zag daar twee jongens bij haar bezig. Toen de vrouw de jongeren aansprak, werd ze door een van de twee met een spray in haar gezicht gespoten. De vrouw hierbij zodanig gewond, dat ze voor behandeling met een ambulance moest worden overgebracht naar een ziekenhuis. Daar werden eerstegraads brandwonden in het gezicht en beschadiging van het hoornvlies vastgesteld. Het betrof twee jongeren met een getinte huid, een van hen was tussen de 15 en 18 jaar. Beiden hadden donker haar, een kort en de andere golvend. De jongen met de korte haren droeg een gele jas. De andere was donker gekleed.

De politie is op zoek naar getuigen die dinsdagavond op de Onderwijsboulevard, nabij de hoge school, tussen 19.10 en 19.40 uur iets hebben gezien.

AUTO GESTOLEN, `s-Hertogenbosch

Dinsdagavond is vanaf de Carolushof een blauwe Mercedes CLK 320 coupe gestolen. Het kenteken van de auto is 55-HS-DF.

TE VEEL GEDRONKEN, `s-Hertogenbosch

Afgelopen nacht is een 27-jarige man uit `s-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te vele gedronken had. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 12 uur. De controle vond plaats op de Kooikersweg in `s-Hertogenbosch.