Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 21 februari 2002

3xM-conferentie over mogelijkheden voor
lokale christelijke televisie in Nederland

HILVERSUM Stichting Christelijke Media Projecten 3xM in Hilversum belegt op zaterdag 23 maart een conferentie in Apeldoorn over de mogelijkheden voor lokale christelijke televisie in Nederland.

"We willen tijdens de conferentie voorbeelden laten zien van reeds bestaande initiatieven op het gebied van lokale christelijke televisie; met elkaar nadenken en discussiëren over mogelijkheden van samenwerking en nieuwe initiatieven proberen te initiëren", aldus Marco Schuurmans van 3xM. "We hebben een inventariserend onderzoek gehouden naar producenten van christelijke lokale tv-programma s, die we overigens ook hebben uitgenodigd te komen. Daarnaast willen we tijdens deze conferentie graag in contact komen met mensen die in hun kerkelijke gemeente al met video-achtige activiteiten bezig zijn of plannen in die richting hebben."

De conferentie wordt gehouden bij Christoffer Productions (Eendrachtstraat 51B) in Apeldoorn. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden; voor de lunch wordt gezorgd. Opgave vooraf via het secretariaat van 3xM: info@3xm.nl.

Noot voor de redactie

Ingezonden persbericht