CYCLOTOPSPORT B.V.

20 internationale wielerploegen aan start GP Erik Breukink

20 internationale wielerploegen aan de start
Sponsor voor leiderstrui Grote Prijs Erik Breukink

Eindhoven, 21 februari 2002 - Heden heeft de organisatie van de Grote Prijs Erik Breukink een sponsorcontract getekend met de Nederlandse en Belgische bussenbouwers Berkhof in Valkenswaard/Heerenveen en Jonckheere in Roeselare. Beide bedrijven maken deel uit van de VDL Groep. Het contract betreft sponsoring van de leiderstrui in de eerste uitgave van de GP Erik Breukink, volgende maand, met een optie voor de jaren 2003 en 2004.

De nieuwe, driedaagse UCI-voorjaarskoers wordt verreden in het weekend van 15 t/m 17 maart a.s. en telt vier onderdelen: op 15 maart de rit Bladel (NL) -Riemst (B); op 16 maart Riemst - Riemst, met diverse klims, waaronder enkele malen de legendarische Halembay; 17 maart 's ochtends Riemst - Bladel en in de middag de individuele tijdrit Bladel
- Bladel.

Brede deelname
Het toch al indrukwekkende deelnemersveld is inmiddels uitgebreid door verruiming van de inschrijvingsgrens van 15 naar 20 wielerploegen. Na eerdere toezeggingen van internationale topploegen als Domo Farm Frites, Cofidis en Rabobank hebben zich nu ook o.a. Lotto-Adecco, Deutsche Telekom, Bonjour, Land-bouwkrediet Colnago, Gerolsteiner en La Francaise des Yeux aangemeld. In totaal verschijnen 152 renners aan de start in Bladel.


- - - einde persbericht - - -
Noot voor de redactie (