Politie Drenthe

Persberichten

van donderdagmiddag 21 februari 2002
15:15 donderdag 21 februari 2002

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

ASSEN

De politie van Assen heeft donderdagmiddag een 24 jarige automobiliste uit die plaats aangehouden en bekeurd voor het opgeven van een valse naam, het rijden zonder rijbewijs, gordel, apk en autoverzekering. Kortom, er deugde niets van. De auto is in beslag genomen.

ANNEN

In Annen is woensdagnacht ingebroken in drie geparkeerde autos Aan de Kromkampen is uit twee autos de radio CD speler gestolen. Een auto was niet afgesloten en van de andere auto is de linker portierruit ingeslagen. Een bewoner van de Holtkampen ontdekte donderdagmorgen dat de autoradio CD speler uit zijn VW transporter was gestolen. Om in de auto te komen was een portierraam ingeslagen.

HAVELTE

Bij een inbraken in schaftketen en bedrijfswagens op een terrein aan de Oeverasweg in Havelte zijn onder meer een lasapparaat en een aggregaat gestolen. Om op het terrein te komen is het toegangshek vernield.

EMMEN

Inbrekers hebben woensdagnacht een geldkistje gestolen uit een gebouw aan de Balingerbrink in Emmen. De dieven namen ook een koffiezetapparaat mee.
Aan de achterzijde van het pand is een uitzetraam opengebroken.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe