Gemeente Hoogeveen

Nieuws
---

21 februari 2002

Stellingen voor Digitaal debat

Hoogeveners hebben tot en met morgenmiddag de kans stellingen in te dienen voor het Digitaal debat van zaterdag tussen Hoogeveense politici en inwoners.
Burgemeester Urlings maakt zaterdag om 11.00 uur de drie in zijn ogen beste stellingen bekend, waarna de (aspirant) raadsleden erop gaan reageren.

Meer tegenspel door de raad aan het college, beter luisteren, de binnenstad verfraaien... Er is inmiddels een aantal stellingen bij de gemeente ingediend voor het digitaal debat van zaterdag. Andere voorbeelden zijn: meer aandacht voor jongeren, voor een leefbaar Nieuwlande en voor
ontwikkelingssamenwerking. Een ander roept de politici op de politiek weer levendig te maken. En het IVN wil dat de raad meer oog krijgt voor natuur en milieu. De ingebrachte stellingen zijn te lezen op
www.hoogeveen.nl/verkiezingen.

Bezoekerscomputer

Het Digitaal debat is zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur. Onder het motto 'Voel ze aan de tand!' kan iedereen deelnemen via www.hoogeveen.nl. Alleen meelezen kan ook. Wie thuis geen computer heeft, kan deelnemen via een 'bezoekerscomputer' in de Burgerzaal van het raadhuis. Daar zitten ook de politici bij elkaar achter de beeldschermen.

Alle partijen die meedoen aan de
raadsverkiezingen van 6 maart, zijn vertegenwoordigd. Alleen SGP kan niet aanwezig zijn. Radio Hoogeveen zal verslag doen van de happening.

Voor meer informatie zie het persbericht van 12 februari jl. en de pagina's over de verkiezingen.

© Copyright Gemeente Hoogeveen