Korps: Hollands-Midden, plaats: Regio 21-02-2002 Commissaris C.J. Heijsman verlaat Hollands Midden

Plaatsvervangend korpschef, tevens directeur politie C.J. Heijsman verlaat na zes jaar het politiekorps Hollands Midden. Hij heeft de functie van plaatsvervangend korpschef aanvaard in de politieregio Utrecht. Vrijdag 1 maart zal hij officieel in dienst treden van zijn nieuwe korps.

De heer Heijsman kwam zes jaar geleden naar Hollands Midden, nadat hij een aantal jaren directeur was geweest van het Politieadviescentrum In-pact, een adviescentrum voor de Nederlandse Politie dat zich bezig houdt met advisering van de korpsen op het gebied van informatievoorziening en automatisering te Houten. Daarvoor was de heer Heijsman ook al werkzaam als lid van de korpsleiding bij de toenmalige gemeentepolitie Utrecht.

De heer Heijsman heeft in Hollands Midden als Directeur Politie leiding gegeven aan het politiewerk in de regio door de districten, korpsrecherche en de divisie operationele ondersteuning direct aan te sturen. Hij was mede verantwoordelijk voor de invoering van fijnmazige gebiedsgebonden politiezorg en de daarbij behorende structuurwijzigingen.