BIG5 B.V.

BIG5 voorloper met Micrsoft .NET

BIG5 voorloper met Microsoft .NET

Het ICT organisatie adviesbureau BIG5, uit Hilversum, heeft als voorloper een Nederlandse website ontwikkeld, die volledig gebaseerd is op de nieuwste ontwikkelomgeving, Microsoft .NET. Deze toepassing is opmerkelijk, omdat de technologie pas recent door Microsoft is vrijgegeven.

De op e-business gerichte site, www.Quotevillas.nl, werd begin januari opgeleverd en maakt onderdeel uit van de strategie van Quote Media. Doel van deze strategie is om naast het produceren van magazines en gidsen, diensten en producten te leveren via internet en de mobiele toepassingen.. De website gaat in de toekomst deel uitmaken van een portal die ook ontworpen wordt door BIG5.

Met de toepassing van deze nieuwe technologie wil het jonge ICT organisatie adviesbureau zich onderscheiden van de massa. Naast kennis van businessprocessen en technologie is bij BIG5 namelijk ook de ervaring om theorie in de praktijk te brengen ruim aanwezig. Mede daarom heeft BIG5 diverse DSDM, PRINCE2 en MCT gecertificeerde professionals in dienst, en is BIG5 Microsoft Partner

BIG5 bestaat uit een louter academisch gevormde kerngroep die ervaring heeft opgedaan bij verschillende, internationale organisatie adviesbureaus. Deze bundeling van kennis en ervaringen resulteert in een flexibele, expertise georiënteerde organisatie Opmerkelijk is dat het BIG5 lukt, een efficiënte en effectieve koppeling te maken tussen businessconsultancy en ICT.