Tivoli Utrecht

030 - 231 14 91 of check www.tivoli.nl



***
2. Popkwis in Tivoli

Al jaren wordt de popkwis met onregelmatige regelmaat gespeeld in Tivoli. Elke week wordt er op de Tivoli-site gespeeld, maar nu krijg je de kans om op het podium te bewijzen of je parate kennis echt zo groot is.

Samenstellers komen net als de vorige keer uit het Oosten. Het Nijmeegse vijftal onder aanvoering van de immer charmante Hein Fokker heeft een quiz in elkaar gezet waar menig hersenpan van zal gaan kraken. Zwart, wit, dance, gitaar, hip en hop, het komt allemaal voorbij op 22 februari. En vergeet ook Jan Boezeroen niet, want wat heeft hij bijvoorbeeld gemeen met Janis Joplin?

En weet jij op welke dag "the music died", en wie met Alive een dubbel live plaat uitbracht en zo de muziek misschien weer nieuw leven inblies? Dan ben jij van harte welkom (ook als je het niet weet natuurlijk!) om mee te doen om de hoofdprijs. En anders om lekker een biertje te drinken en anderen te zien zweten op het podium.

Vrijdag 22 februari
POPKWIS
Zaal open: 19.30 uur, aanvang: 20.15 uur
Entree EUR 5,-
Na afloop: ZAP met dj's Dab & Frenzy vj's Frank & Ramone Entree EUR 5,-

Kom op tijd! Om 20.15 uur beginnen de voorrondes in het publiek waarna de finalisten om de prijzen strijden op het podium. Wat je kan winnen zal in één van de komende nieuwsbrieven bekend gemaakt worden. Kaarten zijn op de avond zelf te koop aan de kassa van Tivoli.