Ingezonden persbericht


Cultuur op de Campus
Dienst Studentenzaken, Katholieke Universiteit Nijmegen

Nijmegen, 19 februari 2002

Persbericht nr. 11

Meezingen met Saturday Night Fever!
Breedbeeld organiseert voor de tweede maal een meezingfilm in LUX

Wegens het enorme succes van de Grease-meezingfilm in oktober vorig jaar en natuurlijk vanwege de eerste verjaardag van Breedbeeld wordt het aankomend weekend zingen en swingen met disco-kraker Saturday Night Fever!

Stichting Breedbeeld voorziet filmminnend Nijmegen inmiddels ruim een jaar van de vele varianten van de cinema. Dat moet natuurlijk gevierd worden! In oktober was het dringen en zingen geblazen bij de eerste meezingfilm in Nijmegen. Menig rock'n'roll fan kwam met vetkuif of koepelrok richting filmtheater LUX om live een 'You're the one that I want'-ode te brengen aan de 'Summerlove' van John Travolta en Olivia Newton John.

Aankomend weekend is het wederom groot meezingfeest in LUX. Dit maal geen rock'n'roll maar disco! En wie kent niet de geweldige danspassen die het 'Stayin' alive' gevoel van the Beegees ondersteunen. Juist, deze keer wederom een swingende John Travolta, maar nu in disco-kraker van de seventies Saturday Night Fever! Ook deze keer krijgen fans in gepaste kledij korting op de toegangsprijs voor de meezingfilm.

Dus discokings & queens van Nijmegen: hijs je in je hipste discodans-outfit en grijp de kans om voor een keer terug te keren naar de echte seventies met de meezingsessie van Saturday Night Fever!

Breedbeeld meezingfilm Saturday Night Fever, vrijdag 22 en zaterdag 23 februari, 22.00-0.00 uur, LUX, toegang voor studenten EUR5,-

Meer informatie: www.breedbeeld.org, 024-3612823 (SPC) of 024-3615912 (Cultuur op de Campus).