Ingezonden persbericht


persbericht

Bunnik, vrijdag 22 februari 2002

neximus ontwikkelt website voor veiligheidskunde

In opdracht van de Nederlandse vereniging van Veiligheidskunde (NVVK) heeft Neximus bv de website www.Veiligheidskunde.nl ontwikkeld. Met de start van deze internetsite zet de NVVK een verdere stap in het beschikbaar maken van veiligheidskundige informatie binnen de vereniging en daarbuiten. De NVVK groeit hierdoor verder uit naar een veiligheidskundig platform in Nederland.

De site

De site bestaat uit een openbaar, en een leden deel. Het openbare deel bevat een verscheidenheid aan informatie over veiligheidskunde en de vereniging zelf, ook is er de nieuwsbrief (NVVK-info) van de NVVK op te vragen. Het ledengedeelte bevat specifieke informatie over veiligheidskunde, een verzameling van toonaangevende artikelen op het gebied van Arbo, ergonomie en veiligheid, en actuele nieuwsberichten. Daarnaast biedt de site ook plaats aan communities van vakgroepen en bedrijfstakgroepen, zoals Onderzoeksgroep Brandweer Ongevallen, Elektrotechniek en Bouw.

NVVK

De Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK) is opgericht in 1947 en biedt onderdak aan een gevarieerde beroepsgroep. Veiligheidskundigen zijn werkzaam in alle bedrijfstakken, variërend van de gezondheidszorg tot chemische industrie en dienstverlening. Veiligheidskundigen zijn werkzaam op middelbaar en op hoger niveau, betrokken bij zowel arbeids- als bedrijfsveiligheidskunde, en soms gespecialiseerd in bijvoorbeeld arbeidshygiëne, ergonomie, straling, of brandveiligheid.

neximus

Neximus stelt cliënten in staat hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren door het bedenken, bouwen en integreren van digitale strategieën en diensten.

Neximus realiseert complete projecten: van advisering, projectleiding, webdevelopment en webdesign tot aan hosting.

meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


- Namens Neximus: Tom Steenbakkers (030 - 659 26 36, t.steenbakkers@neximus.com)

- Namens NVVK: Jos Putman (j.putman@groeneveld-intersafe.nl)
Neximus bv

Regulierenring 2

3981 LB Bunnik

Tel: 030 659 26 36

Fax: 030 659 26 46

E-mail: info@neximus.com

Internet: www.neximus.com

799c84.gif

Neximus ontwikkelt website voor veiligheidskunde Pagina 1 ©2002 Neximus bv