Gemeente Amsterdam


---
|
Kalender 365 tips voor een dagje Amsterdam 2002 verschenen

Kalender 365 tips voor een dagje Amsterdam 2002 verschenen

De nieuwe kleurrijke kalender '365 tips voor een dagje Amsterdam 2002' is verschenen, met tips tot en met 31 december 2002. Voor iedere dag biedt de hoofdstad een bijzondere suggestie, variërend van evenementen
- zoals het koninklijk huwelijk op 2 februari - tentoonstellingen, festivals en concerten tot en met bijzondere winkels en restaurants. Aan de hand van deze kalender is het heel gemakkelijk een bezoek aan Amsterdam te plannen. De kalender is gratis verkrijgbaar in o.a. de kantoren van VVV Amsterdam Tourist Office en andere grote VVV's, en via de outlets van Holland Brochure Services in bijvoorbeeld ANWB-kantoren, bibliotheken, etc. Hij kan ook telefonisch worden aangevraagd:
tel. 0900 400 40 40 (¤ 0,55 pm).

De drie eerdere edities van de Amsterdamse kalender waren een dermate groot succes, dat VVV Amsterdam Tourist Board besloot deze opnieuw uit te geven. Onderzoek onder consumenten en participanten toont aan dat de kalender voorziet in een behoefte, en door veel ontvangers het hele jaar gebruikt wordt. In het project participeren onder meer de gemeente Amsterdam, Kamer van Koophandel Amsterdam, Amsterdam Promotion, Raad Nederlandse Detailhandel en VVV Amsterdam Tourist Board.

^


-

© gemeente Amsterdam - 22-02-2002