HET NET

Het Net introduceert unieke SMS dienst

PERSBERICHT

Het Net introduceert unieke SMS dienst

Amersfoort, 22 februari 2002 -- Vanaf deze week kunnen bezoekers bij Clubs van Het Net gebruik maken van de unieke dienst SMS-reporter. Via www.smsreporter.nl kan iedereen een eigen SMS-dienst starten: de SMS-reporter bepaalt wat hij wil versturen en vervolgens kan iedere bezoeker zich hierop abonneren.

De aangedragen SMS-reports worden ondergebracht in rubrieken, zodat gebruikers hier eenvoudig naar op zoek kunnen. De SMS-reporter kan er ook voor kiezen zijn reports hier niet in op te nemen, maar exclusief te houden. Bijvoorbeeld voor zijn Club, vrienden of familie. In dat geval ontvangt de reporter een internetadres dat hij in zijn club kan plaatsen, op zijn homepage kan zetten, of per mail kan versturen. Voorbeelden van een SMS report zijn de roddel van de week, de afgelastingen van de voetbal en de verjaardagskalender van de afdeling.

Om gebruik te maken van de dienst, kunnen gebruikers zich registreren bij Clubs en zich vervolgens aanmelden bij SMS reports. Een SMS report maken is gratis, het ontvangen ervan kost EUR 0,35 per SMS. Deze kosten zijn terug te vinden op de rekening van de betreffende telecomprovider. De dienst is mogelijk met een abonnement van KPN Mobile of Vodafone, of een pre-paid kaart van KPN of Vodafone, voor de mobiele telefoon.

Over Clubs van Het Net
www.clubs.nl is met 780.000 geregistreerden de grootste community site van Nederland. SMS-reporter is onderdeel van www.clubs.nl en is voor iedereen toegankelijk (uiteraard onafhankelijk van deelname in overige clubs-onderdelen).

Over Het Net
Het Net is een van de grootste internetaanbieders in Nederland en valt onder Planet Media Group, dochter van KPN. Het Net is van, voor en door mensen. De internetaanbieder richt zich op een breed publiek en stelt haar gebruikers zoveel mogelijk in staat, dagelijks en op eenvoudige wijze ideeen en ervaringen uit te wisselen.