NETCASE
http://www.educase.nl

E-learning afdeling EduCASE zelfstandige divisie van NetCASEInteractiveSolutions

Sittard, 22 februari 2002 - NetCASE Interactive Solutions heeft haar e-learning activiteiten gebundeld in een nieuwe divisie, EduCASE.

De ontwikkeling-, sales- en marketingafdeling van de divisie is gevestigd in Sittard en Delft. Het Content Centre, waar men cursussen samenstelt en redigeert, is gevestigd in een historisch pand te Maaseik (België). Vanuit Maaseik wordt tevens de Belgische markt bestreken.

EduCASE brengt haar e-learning platform in verschillende varianten op de markt, afhankelijk van de wensen en eisen van de doelgroep. Zo is de EduCASE Knowledge met name bestemd voor opleiding en training, de EduCASE Publish voor het interactief en multi-mediaal publiceren van tijdschriften, de EduCASE Gallery voor educatieve en interactieve presentaties van musea en de EduCASE Info voor educatieve informatietrajecten van bijvoorbeeld de overheid, brancheverenigingen en dergelijke.

De leiding van de divisie is in handen van Cees Morsch, die eerder o.a. werkzaam was als directeur bij Case Interactive en Case & Grey Interactive. Het Content Centre wordt geleid door Nicole Hanssen-Lochs.


---