Ingezonden persbericht

Plantronics opent extranetsite PlantroNet

Hoofddorp (Nederland), 22 februari 2002 - Plantronics introduceert een uitgebreide extranet-website die continu toegang biedt tot alle persberichten, illustraties en relevante informatie over de producten van Plantronics aan alle Europese distributeurs, detailhandelaren en redacteuren van alle media. Deze nieuwe website, genaamd PlantroNet, zal de communicatie tussen Plantronics en haar partners in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) aanzienlijk versnellen.

PlantroNet biedt aan partners en de media direct en exclusief toegang tot informatie over nieuwe producten, marketingondersteuning, gebruikersverhalen, actuele productinformatie en contactinformatie. Het PlantroNet is een waardevolle bron van informatie, waar PR- en communicatiebureau´s, journalisten en distributeurs onder meer hoogresolute product- en lifestylefotografie kunnen downloaden. Daarnaast zijn op de nieuwe website ook andere documenten, zoals brochures in PDF-formaat, logo´s, white papers en advertenties, online beschikbaar in zes Europese talen.

Paul Clark, EMEA Marketing Director van Plantronics, zegt: "PlantroNet is ontstaan omdat de behoefte hiervoor bestaat bij onze partners. PlantroNet is een site waar de meest actuele informatie is te vinden over nieuwe en bestaande Plantronics producten. Ook biedt de website uitgebreide informatie ter ondersteuning en gebruikersverhalen. Alle informatie is bovendien beschikbaar in zes talen, namelijk Engels, Frans, Italiaans, Duits, Nederlands en Spaans. We zijn er zeker van dat PlantroNet van onschatbare waarde wordt voor iedereen die het gebruikt. Voor onze relaties wordt het zo gemakkelijker om reclame te maken voor de Plantronics producten en ze te verkopen."

Toegang
PlantroNet is een beveiligde website waarvoor registratie noodzakelijk is, eer toegang tot alle informatie mogelijk is. Voor registratie klik op: http://www.plantro.net

Plantronics
Plantronics introduceerde de eerste lichtgewicht communicatie-headsets in 1962 en wordt algemeen beschouwd als marktleider in dit segment. De onderneming levert headsets aan telefoonmaatschappijen en zakelijke afnemers in de gehele wereld. Plantronics' headsets worden veelvuldig gebruikt door Fortune 500 bedrijven en zijn toegepast in vele bioscoopfilms en bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden "One small step for man..." in 1969 tot ons via een Plantronics headset. Plantronics, Inc. heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. en is opgericht in 1961. De onderneming heeft een beursnotering (NYSE:PLT) en vestigingen in 19 landen met in totaal 2500 medewerkers. Plantronics' producten worden verkocht en onderhouden door een wereld-omspannend netwerk van geautoriseerde Plantronics marketingpartners. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com.

Voor publicatie op te nemen informatie:
Plantronics is bereikbaar vanuit Nederland op (0800) 752 68 76. Vanuit België en Luxemburg: (00800) 75 26 87 66.