Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 21-02-2002 Persbericht district Den Bosch

WINKELDIEFSTAL

Woensdagmiddag is in een winkel aan de Rompertpassage in s-Hertogenbosch een 42-jarige Bosschenaar betrapt bij de diefstal van 6 flessen drank. Toen een beveiligingsmedewerker tot aanhouding over wilde gaan probeerde de Bosschenaar hem enkele keren te slaan. Ook de bedrijfsleider van de winkel kon enkele slaande bewegingen ontwijken. Gezamenlijk wisten zij de winkeldief te overmeesteren en over te dragen aan de politie.

DIEFSTALLEN BESTELAUTOS

Vanaf de Limietlaan in s-Hertogenbosch is woensdagmiddag een Volkswagen transporter, kleur wit voorzien van het kenteken VT-23-NB gestolen. De bus was deels geladen met antiek en curiosa ter waarde van ongeveer 1500,00.

Vanaf de carpoolplaats aan de Maastrichtseweg in s-Hertogenbosch is woensdag-middag een rode Volkswagen transporter met het kenteken VX-BL-34 gestolen.

ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR

Op de Burgemeester Godschalxstraat in s-Hertogenbosch is woensdagavond een 58-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch bekeurd omdat hij dronken achter het stuur zat. De man bleek zo veel alcoholhoudende drank gebruikt te hebben dat de politie zijn rijbewijs onmiddellijk heeft ingevorderd.

DRONKEN FIETSER GEWOND

Een dronken fietser, van wie de personalia nog niet konden worden vastgesteld, is woensdagavond op de Karrenstraat in s-Hertogenbosch tegen een betonnen paal aangereden. De man verloor verschillende tanden en liep enkele flinke verwondin-gen op aan het gezicht. De man wilde zijn naam niet opgeven en wilde ook niet met de ambulance mee. Uiteindelijk is hij toch maar mee naar het ziekenhuis gegaan.