Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting

Laatste nieuws
Kennis maken met de SEV
22-02-2002
Bezoek de SEV-stand op de BouwRAI 2002 van 15 tot en met 18 april Nieuws van de SEV
De SEV introduceert op de beurs een aantal nieuwe producten. Het boek `Betaalbaar Particulier Opdrachtgeverschap` beleeft tijdens de BouwRAI zijn première. Ook is een demo van de nieuwste CD-rom van ID-wijk gereed en wordt het boek - en bijbehorend softwarepakket - `Langer wonen in eigen woning` gepresenteerd.
Wat kunt u verwachten?
Alle programma`s van de SEV komen in woord en beeld aan bod, soms op een van de themadagen, soms gedurende de gehele vierdaagse. IFD houdt de gehele week spreekuur ter gelegenheid van de derde tender, die onlangs is begonnen. Bezoekers krijgen een beeld van de publicaties van de SEV en kunnen de meeste daarvan bekijken. Maar er is meer! Op een "discussiewand" kunt u reageren op prikkelende stellingen, in de Boksring wordt een verbaal gevecht aangegaan tussen opponenten met tegengestelde opvattingen over een wonen en bouwen, en gedurende twee dagen zal een striptekenaar in onze stand een thematische strip tekenen. Zijn verrichtingen kunt u via grote schermen volgen. U vindt onze stand in de Hollandhal (hal 11), standnummer 510. Symposia en expertmeetings
De SEV is behalve op de beursvloer ook actief in het omlijstend programma. We organiseren maar liefst vier symposia en expertmeetings, met als thema`s Stedelijke Vernieuwing, Particulier Opdrachtgeverschap, Gezond en Duurzaam Bouwen en Oudere Eigenaar-bewoners. Houdt de SEV-site in de gaten voor nieuws over het BouwRAI-programma!

---

laatste nieuws
nieuws archief
laatste persberichten
persbericht archief
nieuwsbrieven
Het Experiment
Zoeken in nieuws

_______________ zoek

Ga naar:
zoeken in gehele site
Aanverwante informatie :

aanverwante nieuws-items

aanverwante agenda-items

wat is de SEV?

|

nieuws

|

agenda

|

programma's

|

publicaties

|

links