Ingezonden persbericht

Persbericht

Groenink (ABN Amro), Kleisterlee (Philips) en minister Netelenbos te gast Prominente CEO's op De Nationale Carrièrebeurs

Op 22 en 23 februari wordt de vijfde editie van De Nationale Carrièrebeurs georganiseerd in de Amsterdam RAI. De Nationale Carrièrebeurs is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot het grootste landelijke carrière-evenement. De beurs zal worden geopend door minister Vermeend (Sociale zaken en werkgelegenheid).

Op De Nationale Carrièrebeurs 2002 zullen ruim 120 bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen aanwezig zijn, waaronder ingenieursbureaus, accountantskantoren, banken, multinationals, intermediairs, ICT-bedrijven en overheidsinstellingen.
De Nationale Carrièrebeurs wordt in 2002 voor de vijfdemaal georganiseerd. Het succes begon in 1998 met 74 prominente werkgevers en ruim 5.500 bezoekers. In 1999 groeide het evenement naar 132 werkgevers en 9.500 bezoekers. Een jaar overstegen de bezoekersaantallen de tienduizend met respectievelijk 12.500 bezoekers in 2000 en 10.200 in 2001. De Nationale Carrièrebeurs mag zich sindsdien met recht 'Het grootste carrière-evenement van Nederland' noemen.
Afstudeerders en afgestudeerden van de mts, hts, hio, heao, technische universiteiten en van de faculteiten economie, econometrie, bedrijfskunde, rechten en informatica, krijgen gratis toegang tot De Nationale Carrièrebeurs.

Prominente captains in programma De Nationale Carrièrebeurs Speciale gasten zijn op vrijdag 22 februari president-directeur Gerard Kleisterlee van Philips, bestuursvoorzitter Rijkman Groenink van ABN AMRO en Ben van der Veer, voorzitter van de Raad van Bestuur van KPMG. Een dag later zijn minister Tineke Netelenbos van Verkeer en Waterstaat, Job Cohen, burgemeester van Amsterdam en vice-admiraal Cees van Duyvendijk als 'Bevelhebber der zeestrijdkrachten' van de Koninklijke Marine te gast op De Nationale Carrièrebeurs.
De presentatie van de forumdiscussie tussen de captains of industry is in handen van televisie-personality Daniëlle Overgaag. De opening van De Nationale Carrièrebeurs 2002 is in handen van Willem Vermeend, minister van Sociale zaken en werkgelegenheid.
De spectaculaire afsluiting wordt verzorgd door de dj's Wipneus & Pim (op vrijdag) en de comedians van Freshwagon (op zaterdag).

Einde persbericht

Noot voor de pers:
Voor meer persinformatie en het ge-update programma kijkt u op carrierebeurs.nl of neemt u contact op met Alexander Nijeboer, 020-6382146, e-mail: alexander@memory.nl. Perskaarten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

> Maarten Ouweneel
> Beursmanager
> Memory Productions Events B.V.
> Keizersgracht 424
> 1016 GC AMSTERDAM
> Tel. 020-5200270
> Fax. 020-6386380
> e-mail maarten@memory.nl
> www.carrierebeurs.nl
> www.jobnet.nl
>
> De Nationale Carrièrebeurs 22 & 23 februari 2002 (Amsterdam RAI) > Jobnet Career Event 18 & 19 oktober 2002 (Jaarbeurs Utrecht) >
> Memory Productions Events B.V. is onderdeel van de Memory Productions > Group B.V. De Memory Productions Group B.V. - opgericht in 1989 - heeft > als mission statement 'meeting ambitions' en is gespecialiseerd in de > communicatie met en werving van toptalent, van student tot en met > executive. Bij het realiseren van deze missie wordt gebruik gemaakt van > een drietal werkmaatschappijen: Memory Productions Publications B.V., > Memory Productions Events B.V. en Jobnet B.V. Belangrijke merken die > hierbij gevoerd worden zijn: Memory Magazine, Het Carrière Jaarboek, > Breeze, De Nationale Carrièrebeurs, Het Jobnet Career Event en de > carrièresite Jobnet.nl
> =========================================================================

> De informatie in deze e-mail is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor > de geadresseerde. Indien de lezer van deze mededeling niet de > geadresseerde is, wordt u er hierbij op gewezen, dat u geen recht hebt > kennis te nemen van de rest van deze e-mail, het te kopiëren of te > verstrekken aan andere personen, dan de geadresseerde. Indien u deze > e-mail abusievelijk hebt ontvangen, brengt u dan de afzender op de hoogte > waarbij u gevraagd zal worden het originele bericht te vernietigen. De > Memory Productions Group is niet verantwoordelijk en wijst iedere > aansprakelijkheid af voor en/of in verband met alle gevolgen en/of schade > van een juiste en volledige verzending en ontvangst van de inhoud en van > deze e-mail.
>
>
>