Partij van de Arbeid

PERSBERICHT PvdA

Den Haag, 20 februari 2002

PvdA-LIJSTTREKKER AD MELKERT BEZOEKT BREDA

Vrijdag 22 februari bezoekt PvdA-lijsttrekker Ad Melkert Breda. Om 15.00 uur wordt hij bij Schaatsbaan Breda, Terheijdenseweg 506, ontvangen door Fons van Beers (bedrijfsleider Schaatsbaan Breda) en Marja Heerkens (PvdA-lijsttrekker Breda). Na een korte toelichting over de onlangs in Breda geopende schaatsbaan geeft Melkert het startschot voor een wedstrijd waaraan het PvdA-schaatsteam deelneemt. Het schaatsteam gaat voor de gelegenheid in een PvdA-schaatsoutfit gekleed.

Vanaf 16.15 uur brengt Melkert een bezoek aan winkelcentrum Moerwijk, hoek Groenedijk/Doornboslaan. De heer Vader, voorzitter van Ondernemersvereniging Moerwijk, begeleidt Melkert door het winkelcentrum. De lijsttrekker bezoekt hier ondernemers die over hun ervaringen met betrekking tot veiligheid in het winkelcentrum vertellen.

In de avond woont Ad Melkert in Geeren Zuid, Cornelis Joosstraat 82, een bijeenkomst bij. Na zijn speech gaat hij in discussie met de aanwezigen in de zaal. Onder de aanwezigen bevinden zich Marokkaanse jongeren, ouderen uit de buurt en een docent van de nabijgelegen Brede School. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.