Ingezonden persbericht


DJ Tiësto exclusief op Radio 538
Live uitzending Dutch Dimension en co-host bij Van Diepens Dance Dept.

Hilversum, 29 januari 2002 - Fans van DJ Tiësto moeten de komende tijd Radio 538 in de gaten houden. Aanstaande zaterdag zendt Radio 538 exclusief de negen uur durende set van Tiësto live uit vanaf Dutch Dimension. Daarnaast is DJ Tiësto op zaterdag 23 februari als co-host te gast bij Van Diepens Dance Department. Vanaf 20.00 uur staat hij dan Wessel van Diepen bij in Nederlands best beluisterde dance programma.

Aanstaande zaterdag verzorgt Tiësto tijdens Dutch Dimension een negen uur durende set. Radio 538 zal deze set vanaf 23.00 uur live uitzenden in de 538 Partynight. Kaarten voor dit feest zijn niet meer te koop.

Op 23 februari in een speciale uitzending van Van Diepens Dance Dept. nodigt Tiësto gasten uit en draait hij zelf ook een uur. Tiësto is de eerste Nederlandse DJ die ooit in de top 10 van beste DJ's ter wereld belandde. Door zijn enorme populariteit is hij al maanden volgeboekt. Het verzoek van Wessel van Diepen om als co-host aanwezig te zijn, sloeg hij echter niet af.

Wessel van Diepen: "Wat Tiësto internationaal heeft bereikt als DJ is fenomenaal. Ik beschouw het als een eerbetoon aan Nederlands meest succesvolle DJ. Overigens is hij nu al zenuwachtig!"

Dance Department is al jarenlang een vaste waarde in de Nederlandse dance scene. De zeer succesvolle Tiësto is dan ook de uitgesproken persoon om als co-host binnen dit programma op te treden. Hij scoorde afgelopen jaar een hit met Flight 643 en is nummer 6 in de DJ Mag Top 100, de internationale lijst van DJ's.

Van Diepens Dance Department is elke zaterdagavond te beluisteren op Radio 538 van 20.00 tot 0.00 uur. Aansluitend start het programma 538 Partynight dat op 2 februari live vanaf Dutch Dimension uitzendt.

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht