Partij van de Arbeid

PERSBERICHT PvdA

Den Haag, 20 februari 2002

PARTIJVOORZITTER RUUD KOOLE MET PvdA-DELEGATIE IN GOES, VLISSINGEN EN MIDDELBURG

Zaterdag 23 februari bezoekt Ruud Koole met PvdA-kamerlid Gerritjan van Oven en kandidaat-kamerlid Gerard Bosman drie steden in Zeeland.

Hun reis begint in Goes, alwaar zij om 10.00 uur in het lunchcafé Stadhuis, Lange Kerkstraat 1 ontvangen worden door de PvdA-fractievoorzitter van Goes, Henk Hoogerland. Gezamenlijk vertrekt men vanuit het lunchcafé naar de Grote Markt, alwaar de gemeenteraadscampagne van de PvdA-Goes van start gaat tijdens de wekelijkse zaterdagmarkt.

Om 10.45 uur wordt de delegatie ontvangen in de voetbalkantine van sportpark Het Schenge door de voorzitter van de atletiekvereniging AV 56 en bezichtigt men de atletiekbaan. De PvdA-ers gaan in gesprek met de voorzitter en andere betrokkenen over het onderhoud van diverse sportvoorzieningen in Goes, waaronder de atletiekbaan.

Van Goes vertrekt men naar Vlissingen. Vandaar maken de partijvoorzitter en de (kandidaat)kamerleden om 13.00 uur vanaf de supermarkt in het nieuwbouwcomplex De Harlekijn, Bonedijkstraat 159 een wandeling door de wijk Middengebied. Men wandelt langs oude slooppanden en wordt op de hoogte gesteld van de vorderingen met betrekking tot het opknappen en leefbaar maken van deze wijk. Ook brengt men een bezoek aan een moskee die in Middengebied gehuisvest is.

De laatste etappe gaat naar Middelburg. Hier brengen Ruud Koole, Gerritjan van Oven en Gerard Bosman een bezoek aan het Jongerencentrum Midgard in het centrum, De Bachten Steene. Daar zijn tevens kandidaat-leden voor de PvdA-gemeenteraad Middelburg aanwezig. Er wordt gesproken met medewerkers en bezoekers van de jongerenclub de Meeker. Deze club heeft onder meer gezorgd voor skatevoorzieningen in Middelburg.

Het bezoek aan Zeeland eindigt om 16.30 uur.

Voor nadere informatie: Altie Blanken 06-21 56 69 51