Partij van de Arbeid

!!HERZIEN PERSBERICHT PvdA!!

Den Haag, 20 februari 2002

PvdA-DELEGATIE MET WILLEM VERMEEND IN GESPREK MET STUDENTEN IN MAASTRICHT

Op zaterdag 23 februari bezoeken minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Willem Vermeend, PvdA-kamerlid Eppo Bolhuis en kandidaat-kamerlid Omar Ramadan Maastricht.

Om 12.30 uur gaan de PvdA-politici in café De Tramhalte, Cannerplein 1, in discussie met studenten over de arbeidsmogelijkheden in Maastricht na afloop van hun studie. Guido Reehuis, zelf student en nummer 4 op de plaatselijke PvdA-lijst, leidt de discussie. Wethouder Raymond Leenders en de Maastrichtse PvdA-lijssttrekker Jean Jacobs zijn eveneens bij dit debat aanwezig.

Van 14.00 tot 15.00 uur gaan Willem Vermeend, Eppo Bolhuis en Omar Ramadan in Buurtcentrum Mariaberg, Anjelierstraat 35, in gesprek met bewoners over het vergroten van de leefbaarheid in hun wijk.

Tot slot brengt de PvdA-delegatie om 15.00 uur een bezoek aan winkelcentrum Brusselsepoort, Brusselsepoort 45. Na een ontvangst door de heer Zeguers, voorzitter van de Ondernemersvereniging, helpen Vermeend, Bolhuis en Ramadan de afdeling met het uitdelen van het verkiezingssmoelenboek van de PvdA-Maastricht aan het winkelend publiek. Het bezoek aan Maastricht wordt om 16.00 uur afgesloten.



Partij van de Arbeid