Partij van de Arbeid

Den Haag, 20 februari 2002

PvdA-delegatie met Jan Pronk naar Meijel en Panningen

Zaterdag 23 februari bezoekt een PvdA-delegatie onder leiding van de minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu Meijel en Panningen. De delegatie bestaat verder uit de Tweede-Kamerleden Frans Timmermans en Arie Kuijper en kandidaat kamerlid Lia Roefs.

Om 11.15 uur plaatst, na een korte inleiding van wethouder Mart Rooyakkers, Jan Pronk lieveheersbeestjes als symbool tegen zinloos geweld bij het gemeenschapshuis d'n Binger, Alexanderplein 1. Hierbij zijn ook Burgemeester en Wethouders van Meijel aanwezig.

Na de plaatsing van de beestjes vertrekt de delegatie naar Panningen. Jan Pronk maakt deze reis in een antieke brandweerauto. Om 11.40 worden de minister en de kamerleden in Panningen ontvangen door burgemeester N. Kleijngeld, waarna men, onder begeleiding van de beste fanfare uit Nederland "de Blaaskapel", over de markt wandelt en spreekt met de ondernemers en bezoekers van de markt.

Van de markt gaan de PvdA-ers naar het gemeenschapshuis "CC Heljes Keteer" op het Raadhuisplein 4. Aldaar wordt de lunch gebruikt met onder meer het college van B&W van de gemeente Helden, inwoners van Panningen en vertegenwoordigers van de dorpsraden. Aleer de lunch van start gaat houdt de plaatselijke PvdA-lijsttrekker
A. Matabadal, om 12.30 uur, een korte inleiding over wonen en leefbaarheid op het platteland. Van 12.35 tot 12.50 uur laat minister Jan Pronk zijn licht schijnen over de leefbaarheid op het platteland.

Het bezoek aan Panningen eindigt om 14.00 uur.

Voor nadere informatie Altie Blanken 06 215 66 951 >