Partij van de Arbeid

Den Haag, 20 februari 2002

Partij van de Arbeid-delegatie bezoekt Eindhoven

Minister Jan Pronk, en Godelieve van Heeteren kandidaat Tweede-Kamerlid, bezoeken zaterdag 23 februari Eindhoven. Om 15.30 uur hebben zij een bijeenkomst in het Infocentrum Meerhoven, Zandkasteel 43, en spreken zij met inwoners van deze wijk over de nieuwste technische en milieuvriendelijke elementen, zoals een bijzonder waterleidingssysteem.

Om 17.00 vertrekken Pronk en Van Heeteren naar het stadsdeel Lievendaal, alwaar zij een halfuur later met bewoners van Polynormwoningen in gesprek gaan. Dit gesprek vindt plaats in Sportcafe Lievendaal, Loeffstraat 1. In deze wijk wordt momenteel door bewoners en de woningcorporaties een oplossing gezocht voor een flink aantal met asbest vervuilde woningen. De Eindhovenaren willen met de minister in gesprek over de leefbaarheid van hun buurt. Bij dit gesprek, dat duurt tot 18.45 uur, zijn ook lokale PvdA-ers aanwezig.

Terwijl Pronk en Van Heeteren in Infocentrum Meerhoven zijn, komen het kamerlid Rik Hindriks en het kandidaat kamerlid Walter Etty om 15.30 uur aan in het
OES HOES, een buurthuis waarin de Eindhovense kenniswijk fysiek is toegepast. OES HOES bevindt zich aan de Koenraadlaan 98. In het buurthuis wordt een presentatie verzorgd over de kenniswijk en de toepassingen voor de bewoners. De PvdA-ers zullen in discussie gaan met bewoners en organisaties, die kennis hebben van breedband en kenniswijkdiensten.

De bijeenkomst wordt om 17.15 uur afgesloten.

Voor nadere informatie: Altie Blanken 06 215 66 951 >