Ingezonden persbericht

Persbericht

betreft: EuroShop 2002, Messe Düsseldorf
exposant: Checkpoint Systems, hal 6, standnr. 37 datum: 23 t/m 27 februari 2002

Checkpoint Systems presenteert toonaangevende technologieën voor de retail op het gebied van elektronische artikelbeveiliging, identificatie en tracking

Nieuwegein, 18 februari 2002 - Checkpoint Systems, wereldwijd toonaangevend leverancier op het gebied van automatische identificatie en detailhandelbeveiliging, presenteert tijdens 's werelds grootste handelsbeurs voor de retail innovatieve oplossingen voor elektronische artikelbeveiliging. Centraal staan onder meer Source Tagging, oftewel bronbeveiliging, en het succesvolle printshopconcept: Checknet.

Source tagging is hét antwoord voor de toekomst op het gebied van artikelbeveiliging. Het aanbrengen van beveiliging door de fabrikant levert aanzienlijke besparingen op in kosten en tijd. Zeker wanneer gebruik wordt gemaakt van het printshopconcept: Checknet. Dit wereldwijde netwerk van labelprintshops garandeert dat beveiligingselementen altijd lokaal en tegen de laagst mogelijke kosten in de artikelen worden aangebracht.

Checkpoint Systems Benelux BV, Coltbaan 21, 3439 NG NIEUWEGEIN Telefoon: 030 - 609 4111; fax: 030 - 609 41 00

Over Checkpoint Systems
Checkpoint Systems, Inc., USA is toonaangevend aanbieder van digitale RF- (Radio Frequency), EAS- (Electronic Article Surveillance) en RFID- (Radio Frequency Identification) systemen, bronbeveiliging, barcode labeling systemen en handheld labeling systemen. Toepassingen zijn onder meer automatische identificatie, detailhandelbeveiliging en prijs- en promotielabels. Checkpoint Systems produceert en verkoopt als multinational systemen voor het labelen van producten ter bevordering van efficiëntie en kostenbeheersing en biedt haar klanten binnen diverse branches labelingoplossingen met toegevoegde waarde. Met een wereldwijd netwerk van dochtermaatschappijen is de onderneming direct actief in dertig landen en biedt het professionele klantenservice en technische ondersteuning over de hele wereld. Voor meer informatie zie www.checkpt.com.