Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 12 februari 2002
Kinderen dromen van baan op Beekse Bergen
Directie wil droom kind tijdens Banenmarkt vervullen, maar waar is Wendy ?

Op zondag 24 februari is er weer een banenmarkt op Beekse Bergen. Mensen die geïnteresseerd zijn in een (vakantie)baan op Beekse Bergen krijgen die dag tussen 11.00 -15.00 uur alle informatie in het Safarirestaurant. Dit jaar wil de directie van het park de droom van de acht-jarige Wendy vervullen. Immers vele kinderen dromen van het werken bij een dierentuin of attractiepark. Zo ook Wendy, dus schreef ze een prachtige brief aan de directie van Beekse Bergen (zie bijlage). Er is echter één probleem. In haar enthousiasme vergat ze haar adres te vermelden. De directie van het park is nu op zoek naar Wendy en vraagt de media hulp om haar op te sporen. Wanneer zij gevonden wordt zal de directeur van Beekse Bergen haar tijdens de banenmarkt gaan uitleggen hoe zij ooit directrice van het park kan worden. Ze krijgt bovendien een exclusieve rondleiding 'achter de schermen'. Uit haar brief blijkt dat Wendy op 17 juni jarig is, ze heeft drie huisdieren (een hond met de naam Gipsje, een vogel met de naam Pino en een Hamster met de naam Tes).

Op Beekse Bergen zijn diverse vacatures beschikbaar, zowel voor het gehele seizoen als voor weekend/vakantiehulpen. Er zijn vacatures in de recreatie, horeca, winkels, receptie, kassa's, attracties, huishoudelijke dienst, administratie en educatieve rondleidingen.

Beekse Bergen is één van de grootste en meest veelzijdige recreatiebedrijven van Nederland. Het park is onderdeel van de Libéma-holding en bestaat uit de dagrecreatieparken Safari en Speelland Beekse Bergen, en de verblijfsrecreatieparken: Bungalowpark & Camping en Safaricamping Beekse Bergen. Jaarlijks verblijven meer dan één miljoen gasten, één of meerdere dagen op het park.

Op de banenmarkt vindt men alle informatie over de diverse functies, de gezellige collega's en de verdiensten (het salaris en andere voordelen zoals het gratis jaarfeest). Bovendien heeft men met inschrijving (inclusief één introducé): GRATIS ENTREE TOT SAFARI BEEKSE BERGEN !!! Voor inschrijving kan men bellen met Beekse Bergen, 013-5491116 of een e-mail sturen aan info@beeksebergen.nl

In februari is Safari Beekse Bergen geopend van 10.00-16.30 uur. Het wintertarief bedraagt
voor bezoekers vanaf 3 jaar: ¤ 7,71 p.p. (speciaal wintertarief). Voor meer informatie: 0900-2335732 (¤ 0,40p.m.) of www.beeksebergen.nl.

Noot aan de redactie: Voor meer informatie neemt u contact op met Goof Lukken Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen; 013-5491116 Bijlagen: kopie van brief van Wendy

Dit is een digitale versie van de orginele brief van Wendy. Deze brief is zeer kleurrijk versierd en verkrijgbaar als JPEG-bestand bij Beekse Bergen.

Beste mensen van de dierentuin de beekse Bergen

Ik heet Wendy
En ik ben 8 jaar (17 juni jarig)
En ik wil later graag diricteur van een dierentuin worden Hoe zou ik dat kunnen worden later?
Ik zit in groep 5 dus daar hebben we ook natuur
Ik heb zelf 3 huisdieren een hond die heet Gipsje een vogel die heet pino een hamster die heet Tes dus een herdershond een dwerg papagaai en een dwerghamster heb ik.
Me hond is 1 me vogel 4 5 of 6 en me hamster is 2 met me hond ga ik op training. leuk he
De enigste dieren die ik niet leuk en lief vind zijn insecte en daar van vind ik lievenheersbeestjes en vlinders wel leuk
Ik heb een broer die hout ook veel van dieren
Mischien zit het in de familie
Vorig jaar in 2001 was mijn juf jarig toen mogten we verkleed naar school toen was ik als dierenvezogster gegaan
Nu heb ik een meester
Ik heb een keer 2 woestijnraten gehat dat liep niet zo goed af ze gingen ruzie makken dan had de ene bloed en dan de andere dus we hadden ook heel heel veel gupies alleen als we eens in de zoveel tijt ze gingen verschronen was er heel zoms een dood gegaan dus zoms beleef ik wel wat met dieren Ik zouw het leuk vinden als ik een brief trug zouw krijgen

Met vriendelijke groeten

Van Wendy

Doei

Met vriendelijke groet,

Goof Lukken
Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen
Otterpark Leeuwarden

Beekse Bergen Exploitatie B.V.
postbus 42
5080 NJ Hilvarenbeek
tel. algemeen:(0031) (0)13-5491000
tel: (0031) (0)13-5491116
fax: (0031) (0)13-5366716
www.beeksebergen.nl/www.aqualutra.nl

Beekse Bergen en Otterpark Leeuwarden maken deel uit van de Libéma-groep