Ingezonden persbericht


Persbericht van de Raeliaanse Beweging 24 februari 2002

CLONAID IS BEGONNEN MET HET KLONEN VAN EEN TERMINAAL ZIEKE MAN

RAEL oprichter van Clonaid en spiritueel leider van de International Raelian Movement kondigde tijdens een internationale persconferentie in Londen aan, dat Clonaid werkt aan het klonen van een terminaal zieke man op een geheime locatie. De aankondiging werd gedaan tijdens de lancering van Yes to human cloning , Rael's buitengewone nieuwe boek dat is uitgegeven bij Tagman Press in Norwich.

RAEL vertelde dat de terminaal zieke man geen familie heeft en gekloond wenst te worden. Hij zal zijn rijkdom nalaten aan de draagmoeder en zal zijn medicatie stoppen zodra de baby is geboren.

Hij verklaart: "Ik wil herboren worden als een lege tape met de mogelijkheid alleen dat te beleven wat mij plezier schonk" RAEL zei met nadruk dat de baby totaal gezond geboren moet worden of helemaal niet.

RAEL legde uit dat de man tweede stond op de lijst van 3.000 personen die lieten weten interesse te hebben om te investeren in de aanbiedingen van Clonaid. De draagmoeder is een van de 50 Raeliaanse vrouwen die uitgekozen zijn door Dr. Brigitte Boisselier, Directeur van Clonaid, om deel te nemen aan het programma van Clonaid.

Yes to human cloning behandeld als geen ander boek ooit heeft gedaan de meest belangrijke wetenschappelijke ontwikkelingen in de menselijke geschiedenis. Het beschrijft het klonen als de eerste stap naar een groter proces welk het spoedig mogelijk zal maken voor de individuele mens om voor onbepaalde tijd te leven met een blijvende optimale staat van fysieke en mentale gezondheid.

Voor alle interviews met RAEL en Dr. Brigitte Boisselier, kunt u contact opnemen met

Sylvie Chabot op 1-514-366-3734 of pr@rael.org

www.rael.org/press