Gemeente Stadskanaal

27-02-2002

RECTIFICATIE PUBLICATIE NIEUWSBODE VAN 20 FEBRUARI 2002

Verhuizing gereguleerd verkooppunt van softdrugs (Wiz-Art) van Hoofdstraat 120 naar de Handelstraat 59.

De burgemeester van de gemeente Stadskanaal heeft op verzoek van Stichting Wiz-Art, waarmee de stichting heeft aangegeven een verhuizing te overwegen voor de exploitatie van het enig te gedogen gecontroleerde verkooppunt voor softdrugs in de gemeente Stadskanaal van de Hoofdstraat 120 naar Handelsstraat 59 in Stadskanaal, besloten om stichting Wiz-Art een gedoogstatus te verlenen, als enig gereguleerd verkooppunt van softdrugs aan de Handelsstraat 59 te Stadskanaal.
Zodra de activiteiten aan de Hoofdstraat 120 worden gestaakt, medio maart 2002, wordt begonnen met de activiteiten aan de Handelsstraat 59. Voor het exploiteren van het enige gereguleerde verkooppunt van softdrugs aan de Handelsstraat zijn dezelfde voorwaarden van toepassing als voor de Hoofdstraat.
U kunt tegen het verlenen van de gedoogstatus aan stichting Wiz-Art voor de exploitatie van het enig gereguleerde verkooppunt van softdrugs aan de Handelsstraat 59 te Stadskanaal bezwaar aantekenen door binnen zes weken een brief te sturen waarin u gemotiveerd aangeeft waarom u bezwaren heeft. Deze brief dient u als volgt te adresseren; de burgemeester van Stadskanaal, Postbus 140 9500 AC Stadskanaal.

Voor verdere vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer H.J. Zwiep. Zijn telefoonnummer is (0599) 631 403.

J.J. Stavast
burgemeester