Gemeente Boxtel


Bijeenkomst lokale bewegwijzering

25 februari 2002, 19.00, gemeentehuis Raadzaal, ingang Dr. Van Helvoortstraat

Lokale bewegwijzering onder de loep Het gemeentebestuur van Boxtel wil de lokale bewegwijzering onder de loep te nemen. Doel is het terugdringen van allerlei wildgroei en het opheffen van onduidelijkheden. Ondernemers, bezoekers van Boxtel en overige belangstellenden hebben al eens aangedrongen op verbetering ervan.

Inmiddels heeft het gemeentebestuur de firma Kooymans D-sign uit Eindhoven gevraagd een advies uit te brengen. Dit bestaat uit meerdere fasen. In eerste instantie is een voorstel gedaan voor een analyse van het huidige systeem en een programma van eisen voor verdere aanpak. Dit advies is door het college overgenomen.

Bijeenkomst op maandag 25-2 Met een goede bewegwijzering is zowel het gemeentelijk als het particulier belang gediend. Daarom wordt voor belangstellende particulieren een bijeenkomst georganiseerd. Met de uitkomsten van deze bijeenkomst gaan B&W verder aan het werk.

Bijeenkomst
Het gemeentebestuur is van mening dat een goede bewegwijzering zowel een gemeentelijk als een particulier belang dient. Voor belangstellende particulieren wordt een bijeenkomst georganiseerd. Na deze bijeenkomst wordt de verdere advisering opnieuw in het college aan de orde gebracht.

Deze bijeenkomst over de lokale bewegwijzering vindt plaats op maandag 25 februari 2002 om 19.00 uur in de raadzaal van de gemeente Boxtel.

Op deze avond zal de eerste fase van het rapport door het adviesbureau worden toegelicht waarna daarover discussie mogelijk is. Belangrijk onderwerp is verder te weten naar welke objecten door bewegwijzering verwezen zou moeten worden en onder welke condities. Wie belangstelling heeft voor dit onderwerp is hartelijk welkom op maandagavond as in de raadzaal van het gemeentehuis, ingang Dr. Van Helvoortstraat 1.