KSI International

KSI België richt webteam voor reclamebureaus op E-dreams worden e-solutions

---

WEBDEVLS
De afdeling Web Development van KSI België beschikt sinds november over een compleet, eigen webteam voor de reclamebranche. Het team vervult de meest veeleisende webbehoeften van de klanten van communicatie- en reclamebureaus.
De Belgische experts opereren onder de naam WEBDEVLS.

Klanten vragen hun reclamebureau steeds vaker om de communicatiestrategie van het bedrijf een e-dimensie te geven. De meeste organisaties hebben ontdekt dat commerciële internettoepassingen in de praktijk zeer effectief zijn.

Om de klant een full service- pakket te kunnen bieden, gaan de bureaus er vaak toe over om specifieke internetkennis en vaardigheden uit te besteden. WEBDEVLS biedt hen de high end technische ondersteuning die de klant nodig heeft: state-of-the-art webontwikkeling, webarchitectuur en webbuilding. Het WEBDVLS-team is uitstekend in staat de ideeën van de commerciële en creatieve reclamestrategen te realiseren!

Van idee naar on-line campagne
Het WEBDEVLS-team bestaat uit grafische, technische, strategische en commerciële experts. Zij ontwikkelen in nauwe samenwerking met het reclamebureau de meest geschikte oplossing. Dit kan bijvoorbeeld een banner zijn, een gecombineerde inter- en intranetsite, een ad-hoc site voor een promotionele actie, een wedstrijdsite, een spamvrije e-mailactie of een campagne waarvan SMS deel uitmaakt. Van de e-dream van het reclamebureau maakt het WEBDEVLS-team een e-solution!

Meer informatie?
Wilt u weten wat Centric KSI voor u kan doen op het gebied van Inter- en Intranet? Bel dan (030) 605 14 10 en vraag naar een account manager van Centric KSI.
Of bent u specifiek geïnteresseerd in webtoepassingen voor de reclamebranche en wilt u weten of WEBDEVLS ook voor uw organisatie interessant kan zijn? Neem dan contact op met Bram Heyns van KSI België +32 (0)2 709 10 11.
Of kijk op
http://webdevls.centricksi.be