JUNGO SOFTWARE TECHNOLOGIES

Jungo introduceert residential gateway software

Jungo introduceert residential gateway software om de ontwikkeling te versnellen van oplossingen die gebaseerd zijn op het Intel IXP225 DSL Reference Platform

Intel(r) IXP225 DSL Reference Platform, die gebruik maakt van Jungo's OpenRG software, biedt snelle, naadloze ontwikkeling van op breedband gebaseerde toepassingen voor bedrijf en privé.

Sunnyvale, Californië - Jungo Software Technologies, Inc., een toonaangevende leverancier van residential gateway software, maakte vandaag bekend dat de OpenRG software verkrijgbaar is waarmee de ontwikkeling van integrated access devices (IAD), bridges, routers en gateways, voor thuisgebruik en in kleine ondernemingen en gebaseerd op Intel(r) IXP225 DSL Reference Platform wordt versneld. Intel Corporation (Nasdaq: INTC) heeft een referentieplatform ontwikkeld die, wanneer de Jungo software wordt uitgevoerd, systeemverkopers en service providers een 'kant-en-klare' oplossing biedt waarmee zij op een rendabele wijze producten voor breedbandtoegang snel kunnen ontwikkelen en inzetten.

'Jungo's OpenRG software biedt makers van apparatuur de mogelijkheid om
kosten en tijd te besparen bij het ontwikkelen van een ruim assortiment
communicatieoplossingen op de Intel(r) IXP225 Network Processor voor thuisgebruik en kantoren,' aldus Doug Davis, general manager van Intel's
Network Processing Division.

Intels referentieplatform, dat gebaseerd is op de Intel(r) IXP225 Network Processor, is een open-system, software-en-hardware oplossing voor op DSL gebaseerde IAD's en gateways. Met Jungo's OpenRG's interoperationele en intelligente residential gateway software kunnen OEM's kosten besparen, ontwikkelingstijd van gateways en toepassingen verminderen en een fascinerende productdifferentiatie aanbieden door concurrerende consumententechnologieën.

'De markt voor residential gateways zal de uitbreiding van entertainment en data services via breedband in de privé setting weerspiegelen', verklaarde Michael Greeson, Senior Analyst for Emerging Residential Technologies bij Park Associates. 'Gezien de groeiende vraag naar breedband in vele delen van de wereld (met name Azië, de Verenigde Staten en Europa) zijn wij van mening dat de mondiale RG-markt de USD 6 miljard tegen 2005 zal overtreffen. Met name in de VS verwachten wij dat tegen 2005 ruim 30 miljoen RG's al in particulier bezit zullen zijn.'

'Jungo heeft met Intel samengewerkt om software te ontwikkelen die gebruikt kan worden met Intels referentieplatform om een op maat gemaakte en zeer geïntegreerde verticale oplossing te creëren voor het CPE-marktsegment,' verklaarde Ofer Vilenski, President en Chief Executive Officer van Jungo Software Technologies.

De software bevat een besturingssysteem, drivers, software voor netwerken en toepassingen die voldoet aan de eisen van het CPE-marktsegment op het gebied van kosten, vermogen en voorzieningen. OpenRG heeft niet alleen een nul-configuratie nodig, maar is gemakkelijk in gebruik en de installatie reduceert truck rolls. OpenRG bevat afstandsmanagement- en bedieningsinterfaces, waar zowel de service provider als de eindgebruiker hun voordeel mee kunnen doen. Winst opleverende toepassingen en services zijn o.a. Stateful Packet Inspection (SPI), Virtual Private Network (VPN), Internet Sharing en Application Level Gateway support (zoals H323 and PPTP).

De OpenRG software bevat:


- Small footprint Linux OS

- ATM support: PPP over ATM (PPPoA), PPP over Ethernet (PPPoE), Multiprotocol Encapsulation over AAL5

- DHCP Server and Client

- Network Address and Port Translation (NAPT)
- Veiligheidssuite:

- Stateful Packet Inspection (SPI)

- Gebruikersverificatie

- Internet Access Control

- Ouderlijk toezicht

- Ondersteunt multiple PPTP cliënten vanuit een enkel IP adres met NAPT

- Zelf lerend DNS

- Op Web gebaseerde interface, lokaal en op afstand
- SNMP support

- Remote Software Upgrade

- System Statistic en Monitoring:

Bezoek voor meer informatie over het Intel(r) IXP225 DSL Reference Platform (Residential Gateway with Linux+), de website van Intel op: http://www.intel.com/design/network/products/npfamily/ixp225..dsl.htm

Over Jungo

Jungo Software Technologies ontwikkelt het residential gateway software platform, genaamd OpenRG, waarmee Original Equipment Manufacturers (OEMs) breedband customer premises equipment (CPE) zoals residential gateways, SOHO gateways en IAD's snel op de markt kunnen brengen. Jungo levert ook software ontwikkelingstools voor ingebedde systemen en toepassingen voor de telefonie, die tot op heden al miljoenen installaties hebben in de marktsegmenten op het gebied van telecommunicatie en ingebedde producten.

Jungo is een particuliere onderneming met hoofdvestiging in Sunnyvale, Californië, verkoopkantoren in Taipei in Taiwan en een R&D centrum in Israël. Jungo werd in 1998 opgericht en wordt krachtig ondersteund met venture-kapitaal, en door strategische beleggers zoals Infineon Ventures en Intel(r) Communications Fund. Meer informatie beschikbaar op:
http://www.jungo.com/openrg.

Media Contact Information:
Voor Jungo Software Technologies Inc:
Mevr. Ann Michael
E-mail: ann@jungo.com
Tel.: +972-9-8859365 tst. 239

Media Contact Information:
Voor Jungo Software Technologies Inc:
Mevr. Ann Michael
E-mail: ann@jungo.com
Tel.: +972-9-8859365 tst. 239

25 feb 02 15:33