Persberichten politie Rivierenland

---

Maandag, 25 februari 2002

---

Politie haalt piratenzender uit de lucht

WESTERVOORT - In de ochtend van 24 februari is de illegale radiozender `De Kleine Piraat' te Westervoort uit de lucht gehaald. De zender had op vrijdag dusdanig het mobilofoonverkeer gestoord dat de politie moest overschakelen naar een andere frequentie. De 35-jarige bewoner van het pand is aangehouden. Tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt worden.

---

Recherchebijstandsteam voert passantenonderzoek uit
ZETTEN - Naar aanleiding van de gewapende bankoverval vorige week maandag 18 februari in Zetten, voerde het Recherchebijstandsteam vanochtend een passantenonderzoek uit. Hierbij werden alle passerende personen op de toegangswegen van en naar Zetten staande gehouden. Iedereen kreeg een vragenformulier uitgereikt, wat thuis kan worden ingevuld en terug gestuurd naar de politie. In totaal werden er meer dan 3000 formulieren uitgereikt.

Een passantenonderzoek wordt over het algemeen gehouden rond hetzelfde tijdstip als dat waarop het delict plaatsvond. Daardoor is er meer kans dezelfde passanten te treffen als ten tijde van het delict. De politie hoopt langs deze weg aanvullende informatie te krijgen over de toedracht van dit misdrijf.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl