Partij van de Arbeid

Den Haag, 21 februari 2002

PvdA-delegatie bezoekt Drechtsteden

Maandag 25 februari bezoeken de PvdA (kandidaat)kamerleden Peter van Heemst, Dick de Cloe, Jo Horn en Aleid Wolfsen de Drechtsteden.

Om 10.00 uur brengen Wolfsen en Horn een bezoek aan de door drugsproblematiek geplaagde achterstandswijk Haarwijk in Gorinchem. Na een lunchbijeenkomst wordt om 13.30 uur een bezoek gebracht aan de regionale sociale dienst in Gorinchem.

Tussen 10.30 en 12.30 uur bezoeken Van Heemst en De Cloe verzorgingshuis Heemzicht, Korendijk. De PvdA-ers spreken tijdens de bijeenkomst met vertegenwoordigers van ouderenbonden, ouderenraden en regionale PvdA-bestuurders.

Na de lunch, rond 13.45 uur, nemen Van Heemst, De Cloe en Els Kuijper (PvdA-wethouder Rotterdam) deel aan een openbare forumdiscussie in Oud-Beijerland.

Jo Horn en Aleid Wolfsen brengen van 14.00 tot 15.30 uur een bezoek aan het Heerenlandcollege, Eksterlaan 48 te Leerdam. Hier vinden gesprekken met leraren en leerlingen plaats. Aansluitend wordt het educatief Centrum Leerdam, Tiendweg 11a bezo De PvdA-ers gaan in gesprek met vertegenwoordigers van diverse instellingen, zoals kinderopvang, basisscholen, wijk- en buurtbeheer en werkgelegenheidsprojecten.