Ingezonden persbericht


25 februari 2002

www.webkaarten.nl is vernieuwd.

webkaarten.nl een gratis e-cardservice is geheel vernieuwd. De vormgeving en structuur zijn aangepast aan de eisen van de moderne tijd. De website is nu ingedeeld in categorieën en de doorzoekbaarheid is sterk verbeterd. De leuze 'Less is more' staat centraal bij deze nieuwe aanpak.

3 Stappen
De bezoekers kunnen snel en makkelijk een virtuele ansichtkaart kiezen, deze voorzien van een eigen boodschap en vervolgens versturen.

Bijzonderheden:
webkaarten.nl is een service van Pjotr Wiese (Interface). Hij maakt en beheert de webkaarten zelf. Zelfbedachte en gekke teksten worden visueel verwerkt in leuke, komische en actuele webkaarten. Meest verzonden webkaart tot nu toe is een getekende peer die al knipogend zegt: 'Ik dacht ik stuur een peer, want ik heb geen appeltje te schillen.' De tweede meest verzonden kaart (dateert lang voor alle MKZ-perikelen); een roze varkentje dat onder een douche staat met daarbij de tekst 'een beetje varkentje wast zichzelf.

webkaarten.nl is een populaire service op internet. Met pieken tot 4000 bezoekers per dag (Valentijnsdag j.l.) en 370.000 bezoekers tot nu toe.(zie Nedstat gegevens op de site zelf). In tijden van dagelijks slecht internetnieuws brengt webkaarten.nl een straaltje zonlicht aan de horizon.

Linkportal
Bezoekers kunnen via webkaarten.nl ook naar andere e-card websites toe. Op een aparte linkpagina wordt andere e-cardsites de mogelijkheid geboden hun eigen kaartenservice onder de aandacht te brengen.

Bedrijfsprofiel
Interface (www.compjotr.nl) is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op de culturele sector. Door inleving en kennis vanuit deze sector kan Interface kenmerkende websites maken voor ideële en kunstgerelateerde organisaties. www.webkaarten.nl, www.ezelsbrug.nl en www.soap.nl zijn projecten die Interface op eigen initiatief heeft ontwikkeld. Inkomsten worden gegenereerd door reclame-banners en de mogelijkheid voor bedrijven en anderen om een eigen webkaart plus banner en link te plaatsen in de daarvoor bestemde categorie.


--- einde persbericht ---

Verzoek aan de redactie: bij plaatsing van een item over deze service zouden wij graag een proefexemplaar of een link doorgemaild krijgen voor onze eigen administratie. Bijvoorbaat hartelijk dank.

Interface, Pjotr Wiese.
(i) www.compjotr.nl
(e) info@compjotr.nl
(t) 050 3119410
Noorderbinnensingel 49a
9712 XD Groningen