Ingezonden persbericht

World Time Products lanceert de Zonex Wereldklok

EINDHOVEN, 20020225 -- World Time Products introduceert de Zonex Wereldklok, een nieuw type wereldklok.

World Time Products introducert de Zonex Wereldklok, een software klok die gebruikers in staat stelt om de tijd te bepalen in elke plaats in de wereld. De klok is gebaseerd op een gepatenteerd concept om de tijd weer te geven. De kern van dit concept wordt gevormd door een wijzer die de functie van minuten- en urenwijzer in zich verenigd.

De Zonex wereldklok is een perfect hulpmiddel voor bedrijven en individuen die regelmatig contact hebben met mensen in de rest van de wereld. Gebruikers kunnen zelf instellen van welke plaatsen zij de lokale tijden willen zien. Een uitgebreide dataset met circa 2000 steden, vliegvelden en alle landen van de wereld maakt deel uit van de Zonex. Locaties kunnen eenvoudig worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd afhankelijk van de voorkeuren van de gebruiker. De Zonex Wereldklok houdt automatisch rekening met zomer-en wintertijden in de diverse regio's. De klok kan worden gebruikt op de meeste windows computers (Windows 95/98/ME/NT/2000/XP).

Een gratis demo van de Zonex Wereldklok is beschikbaar op de website van World Time Products www.worldclock.biz. Een licentie kost ¤ 27,- (inclusief BTW) per gebruiker.

Zonex is een handelsnaam van World Time Products. Andere handelsnamen en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.



Ingezonden persbericht