Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-02-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.55 uur

Gewapende overval

VEENENDAAL Bij een benzinestation aan de Industrielaan vond zondagavond een gewapende overval plaats waarbij een 20-jarige vrouw uit Veenendaal het slachtoffer werd.

Omstreeks 21.50 uur was de vrouw bezig de zaak te sluiten en een aantal goederen van buiten naar binnen te zetten. Plotseling werd zij gevolgd door twee onbekende mannen die onder bedreiging van een vermoedelijk vuurwapen geld eisten.

Nadat één van de overvallers geld uit de kassalade had gehaald en de tweede sigaretten had weggenomen verdwenen de beide overvallers in de richting van de Zandstraat. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze gewapende overval. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Heuvelrug, tel.: 0900 88 44.

Spreekuur wijkagenten

VEENENDAAL - Op maandagavond 4 maart wordt op de diverse locaties in Veenendaal het maandelijkse weer wijkagentenspreekuur gehouden. Bewoners kunnen met vragen en verzoeken op gebied van veiligheid over de eigen wijk tijdens het spreekuur in contact komen met de wijkagent.

Bewoners kunnen hier onder andere terecht voor onderwerpen zoals wijkgerichte criminaliteit, informatie over preventie, verkeersveiligheid, verzoeken om toezicht en advies/voorlichting over veiligheid, ondersteuning in conflictbemiddeling en bij overlastsituaties.

De spreekuren van de wijkagenten worden altijd gehouden op de eerste maandagavond van de maand. De locaties en tijdstippen van de spreekuren zijn als volgt:
Wijk Zuid, wijkagent Jan Schoonderbeek
Dennenlaan 5 (bijgebouw Petrakerk) 19.00-21.00 uur

Wijk Noord, wijkagenten Bart de Gooijer en Patrick Nijhuis Buurthuis t Turfke, Zonnebloemstraat 1, 19.00 - 21.00 uur Buurthuis De Driehoek, Zuiderkruis 742, 19.00 - 20.00 uur

Wijk West, wijkagenten Arie Slot
De wijkpost De Pionier, Panhuis 82, 19.00-21.00 uur

Naast het wijkagentenspreekuur kunt u ook via het wijksecretariaat in politiebureau Veenendaal in contact komen met uw wijkagent. Het secretariaat is tijdens kantooruren bereikbaar via tel. 0900-8844.