Technische Universiteit Eindhoven

Agenda / Studium Generale

26 en 27 februari (voorrondes), 20.00 uur, Blauwe Zaal Auditorium 11 april (eindronde), 20.00 uur, Blauwe Zaal Auditorium

Eindhovens Studenten Pianoconcours

Speel jij fanatiek piano en zou jij een professionele vakjury wel eens willen overtuigen van jouw kunnen? Dan is dit je kans. In samenwerking met ESMG Quadrivium organiseert Studium Generale het Eindhovens Studenten Pianoconcours dat open staat voor alle voltijdstudenten in Eindhoven.

Aan de hand van een verplicht werk, plus een repertoire naar keuze, beoordeelt een deskundige jury je pianospel. De jury staat onder leding van Ton Hartsuiker en bestaat uit onder andere twee docenten van het Brabants Conservatorium en TU/e's eigen sterpianiste Morena Varga. De beste pianisten strijden in de finale om een masterclass van Ton Hartsuiker. De finale vindt plaats in de vorm van een concert en ook de voorrondes zijn openbaar. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een uitgebreid juryrapport, dat eventueel mondeling toegelicht kan worden.

GeĂŻnteresseerd? Houd dan deze dagen vrij in je agenda!

Heb je nog vragen? Pak dan de uitgebreide folder. Ook voor inschrijvingen kun je terecht bij Studium Generale of bij ESMG Quadrivium.
d.a.c.ernst@tue.nl / M.J.Nieuwenhuizen@student.tue.nl