Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

webMethods organiseert Benelux-seminar over nieuwe stap in wereldwijde integratie van IT

Dinsdag 26 februari 2002, 13-19 uur, Kasteel Maurick, Vught

Experts van DSM, Accenture, Gartner en webMethods bespreken rol, mogelijkheden en voordelen van integratie om 'Global Business Visibility' te bereiken

Amsterdam - 15 februari 2002 - webMethods (Nasdaq: WEBM), toonaangevend leverancier van integratiesoftware, organiseert op dinsdag 26 februari een executive seminar over een nieuwe aanpak van integratieprojecten. Het (gratis) seminar vindt vanaf 13 uur plaats in Kasteel Maurick te Vught. Experts van DSM, Accenture en Gartner zullen illustreren hoe organisaties door eind-tot-eind integratie een volledig overzicht van alle operationale aspecten van een onderneming en haar partners kunnen verkrijgen ('Global Business Visibility').

Wereldwijd hebben bedrijven de laatste 10 jaar enorme bedragen uitgegeven aan IT. Specifiek zijn deze bedragen geïnvesteerd in diverse softwaretoepassingen. Veel van deze bedrijven hebben echter geen maximaal profijt kunnen halen uit hun systemen omdat deze onderling niet met elkaar kunnen communiceren. Het webMethods-integratieplatform maakt het mogelijk om softwaresystemen te integreren en biedt bedrijven daarmee een 'global view' op hun bedrijfsvoering, bijvoorbeeld in de vorm van real-time informatie over hun belangrijkste klanten, orders en toeleveranciers.

Het seminar richt zich op de voordelen van een volledig geïntegreerde onderneming en hoe die tot stand kan komen. Onderwerpen die tijdens het evenement aan bod zullen komen, zijn:


* Integratie als zakelijk agendapunt - De Gartner Group zal tijdens het seminar ingaan op hun concept 'The Enterprise Nervous System' en waarom integratie in 2002 hoog op de agenda van veel bedrijven staat.


* ROI en zakelijke voordelen - Leer hoe een organisatie snel rendement uit haar IT-investeringen kan halen en wat de voordelen op langere termijn zijn van het implementeren van een complete integratieoplossing.


* Global Business Visibility - Wat is het, hoe werkt het, en welke voordelen biedt het ondernemingen?

Sprekers tijdens het seminar zijn onder meer Regina Casonato (Vice President and Research Group Director van de Gartner Group), Ton Geurts en Jaco Fok (Program Managers bij DSM), Marc Vrouenraets (partner bij Accenture), Phillip Merrick (oprichter en CEO van webMethods) en Richard Dobber (Sales Director Northern Europe van webMethods).

"Bedrijven hebben eind-tot-eind integratie nodig om een compleet overzicht te verkrijgen van hun bedrijfsactiviteiten, op elke locatie, waar ook ter wereld", stelt Richard Dobber, Sales Director Northern Europe van webMethods. "Hiertoe zijn we uitstekend in staat, temeer daar het webMethods-integratieplatform al in veel applicaties is ingebed. Voorbeelden van dergelijke applicaties zijn SAP en i2, gebruikt door ondernemingen als DSM, France Telecom en Sonofon."

Aanmelden voor het seminar

Het executive seminar van webMethods is gratis toegankelijk. Meer informatie en een registratieformulier vindt u op
http://www.webmethods.com/emeagbv_reg
U kunt ook bellen naar +31 (0)20 4919737.

Over webMethods

webMethods (Nasdaq: WEBM) is een toonaangevend leverancier van integratiesoftware. Het integratieplatform van webMethods stelt klanten in staat om een meetbaar rendement op hun investering te behalen, door bedrijfsprocessen, enterprise- en legacy-toepassingen, databases en werkstromen te koppelen. Die koppeling kan zowel binnen de onderneming worden gerealiseerd als daarbuiten, met andere bedrijven. Met het integratieplatform van webMethods kunnen klanten kosten verminderen, nieuwe bronnen van inkomsten genereren, de banden met hun klanten verstevigen, de efficiëntie van de distributieketen verbeteren en de interne zakelijke processen stroomlijnen.

webMethods is in 1996 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Fairfax, Virginia. Het bedrijf heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa, Azië en de Pacific. webMethods bedient wereldwijd meer dan 750 klanten, waaronder wereldwijde top 2000-bedrijven zoals Citibank, Dell, Eastman Chemical, The Ford Motor Company, Grainger en Motorola. Strategische partners van webMethods zijn onder andere Accenture, AMS, BMC, Broadvision, Cap Gemini Ernst & Young, Deloitte Consulting, EDS, Hewlett-Packard, i2 Technologies, J.D. Edwards, KPMG Consulting, Microsoft, Oracle, SAP AG en Siebel Systems. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.webmethods.com.