Gemeente Zoetermeer

In voorjaarsvakantie medailles winnen bij Speelmeer

Speelmeer komt in de voorjaarsvakantie op bezoek bij drie gemeentelijke sportaccommodaties. Op dinsdag 26 februari bij sportcentrum De Driesprong, een dag later in de sporthal aan de Lijnbaan en op donderdag 28 februari in sportcentrum De Veur, inclusief zwembad. Alle dagen van 10.00 uur 's ochtends tot 15.30 uur 's middags.
Speelmeer is er in Zoetermeer speciaal voor de jeugd van de basisschool in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Dit keer met 'Leef je uit op de winterspelen' als centrale thema. Er zijn vele medailles te winnen met onder andere een sleetjes estafette, skilopen en sneeuwballen gooien. Verder kan er door de jeugd gebruik worden gemaakt van een springkussen en een klauterbaan. En is het mogelijk aan voetbal en zithockey deel te nemen. Ook creativiteit wordt geboden. In De Veur bestaat bovendien de mogelijkheid tot een duik in het zwembad. Iedere middag is er in de accommodaties nog theater van 14.30 uur tot 15.30 uur.
De toegangsprijs voor Speelmeer bedraagt voor De Driesprong en de Lijnbaan 1,70. Voor De Veur 2,15, inclusief toegang tot het zwembad. Met de ZoetermeerPas is de toegang gratis. 'Leef je uit op de winterspelen' wordt in de voorjaarsvakantie, in samenwerking met de stichting Bovos georganiseerd.

---

Gemeente Zoetermeer © February 2002

Last update: 19 February 2002 (10:51)