RTV West

TV West volgt zomaar een dag Hans Dijkstal

19 februari 2002

Het nieuwe programma Zomaar een dag op TV West volgt in de aflevering op dinsdag 26 februari een dag lang VVD-lijsttrekker Hans Dijkstal. Presentator Johan Overdevest kijkt over zijn schouder mee op de eerste VVD-campagnedag. s Ochtends haalt Johan de VVD-voorman bij zijn huis in Den Haag op en volgt hem bij een bezoek aan de Drechtsteden. Ook neemt hij een kijkje bij de werkzaamheden van Hans Dijkstal in de Tweede Kamer.

In 'Zomaar een Dag' volgt Johan Overdevest iedere week bekende, maar ook boeiende ónbekende mensen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hij praat met hen en de mensen in hun omgeving, familie, vrienden en collegas, om zo een goed beeld te krijgen van het leven van de hoofdpersoon.
Een vast onderdeel in het programma is 'Zomaar een Dagboek', waarin Hans Dijkstal deze aflevering aan het eind van het programma een stukje schrijft over zijn ervaringen.
TV West zendt 'Zomaar een Dag' met Hans Dijkstal uit op dinsdag 26 februari om 19.15 uur en herhaalt het programma woensdag overdag.

6 februari 2002
Gemeenteraadsverkiezingen op Radio TV West

22 januari 2002
TV West bekijkt het met 'Het Andere Oog'

4 januari 2002
Jazz op West-optredens in Zuiderpark