Gouda, 26 februari 2002

TopStart veruit het meest favoriete detacheringsbureau

TopStart blijkt uit onderzoek het meest favoriete detacheringbureau te zijn voor de werving & selectie van tijdelijk of vast personeel. Dit is een uitkomst van het onlangs gepubliceerde onderzoek van Marketingservicebureau Heliview naar de verwachte ontwikkelingen voor het inschakelen van externe bureaus voor werving & selectie door bedrijven en instellingen in Nederland.

Dit 2-jarig onderzoek wordt al sinds 1990 uitgevoerd en onderzoekt onder meer de keuzecriteria voor het inschakelen van externe bureaus. Ook de rol van internet bij het werven en selecteren van personeel is in dit onderzoek meegenomen.

Om de opdrachtgevers en kandidaten nog beter van dienst te kunnen zijn heeft TopStart haar dienstverlening verdeeld over een vijftal gespecialiseerde divisies.


* TopStart Academy; Detachering en Werving en Selectie van pas afgestudeerde HBO/ WO kandidaten.

* TopStart ProfJobs; Detachering en Poolmanagement van HBO/ WO kandidaten met enige jaren werkervaring .

* TopStart LEquipe; Detachering en Poolmanagement van kandidaten in de branche Sociale Zekerheid, sector Werk, Inkomen en Zorg.
* TopStart Select; Werving en Selectie van HBO/WO kandidaten met enige jaren werkervaring.

* TopStart HRM Consultancy; Advisering & Interim Management door professionele, flexibel inzetbare managers op het gebied van HRM/ P&O, Kwaliteit en Arbo/ Verzuim.