Newconomy

Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders (08-02-2002)

Oproep Algemene Vergadering van Aandeelhouders Newconomy N.V. d.d. dinsdag 26 februari 2002, 10:30 te Amsterdam.

Agenda:


1. Opening

2. Behandeling van het jaarverslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2001

3. Vaststelling van de jaarrekening over het boekjaar 2001
4. Decharge van de leden van de Raad van Bestuur voor het gevoerde beleid in 2001

5. Decharge van de leden van de Raad van Commissarissen voor het uitgeoefende toezicht in 2001

6. Benoeming van accountants belast met het onderzoek van de jaarrekening over het boekjaar 2002

7. Toelichting op de herfinanciering van de vennootschap

8. Benoeming van de heer W.J.M. van den Dijssel tot lid van de Raad van Bestuur en mededeling over aftreden van de heren C.J.J. van Steijn en P. Kuipers als lid van de Raad van Bestuur

9. Bezoldiging leden van de Raad van Commissarissen
10. Rondvraag

11. Sluiting

De agenda, de gegevens van de heer W.J.M. van den Dijssel, de jaarstukken over 2001, het preadvies van de Raad van Commissarissen daarover en de aan de jaarrekening toegevoegde gegevens liggen vanaf maandag 11 februari ter inzage ten kantore van de vennootschap, Schurenbergweg 5 te Amsterdam en bij het hoofdkantoor van ABN AMRO Bank N.V., afdeling ECM Gustav Mahlerlaan 10, te Amsterdam, (tel nr. 020-383 6707, fax nr. 020-628 0004) en zijn aldaar voor belanghebbenden kosteloos verkrijgbaar.

Houders van aandelen aan toonder, die de vergadering wensen bij te wonen, kunnen via de bij Necigef aangesloten instelling waar hun aandelen in administratie zijn, een ontvangstbewijs aanvragen, dat als toegangsbewijs voor de vergadering dient. Bij Necigef aangesloten instellingen dienen aan ABN AMRO Bank N.V. te Breda een verklaring te verstrekken waarin is opgenomen het aantal aandelen dat voor de betreffende aandeelhouder voor de vergadering wordt aangemeld en dat tot na afloop van de vergadering zal zijn geblokkeerd.

Deponering van de verklaring dient uiterlijk woensdag 20 februari 2002 plaats te vinden.
Houders van aandelen op naam en houders van een recht van pand of vruchtgebruik op aandelen op naam aan wie het stemrecht toekomt en houders van certificaten van aandelen die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, die de vergadering wensen bij te wonen, dienen de Raad van Bestuur van de vennootschap ter attentie van dhr. J. Bakker uiterlijk op woensdag 20 februari 2002 schriftelijk in kennis te stellen van hun voornemen daartoe.

Aandeelhouders zijn gerechtigd een vertegenwoordiger, die zelf geen aandeelhouder behoeft te zijn, aan te wijzen om namens hen de vergadering bij te wonen en het stemrecht uit te oefenen, in zoverre het stemrecht hen toekomt. De daartoe strekkende volmacht of eventueel ander bewijsstuk van bevoegdheid dient uiterlijk woensdag 20 februari 2002 door de Raad van Bestuur van de vennootschap te zijn ontvangen.

Amsterdam, 09 februari 2002,
De Raad van Commissarissen
De Raad van Bestuur

Locatie AVA Newconomy:
Meeting Plaza
Olympisch Stadion 24-28, Amsterdam