KLM

02/008

KLM PRODUCT NIEUWS

Speciale tarieven voor bezoekers van www.klm.nl

KLM START INTERNET VIERDAAGSE

AMSTELVEEN, 26 februari 2002 Vanaf 26 februari tot en met 1 maart 2002 biedt KLM de bezoekers van haar website de mogelijkheid om tegen zeer lage tarieven vluchten met KLM/NW en KLM uk te boeken naar diverse Europese en intercontinentale bestemmingen. Voor deze vluchten, die vier dagen lang alleen via www.klm.nl geboekt kunnen worden, krijgt de klant kortingen oplopend tot 50% van het laagste reguliere Economy Class tarief.

KLM hanteert volgende tarieven voor de "KLM Internet Vierdaagse":

New York (JFK en EWR) ¤ 229
Seattle ¤ 329
San Francisco ¤ 329
Londen Stansted ¤ 79
Nice ¤ 85
Genève ¤ 89
Parijs ¤ 135
Dubai ¤ 369
Cairo ¤ 289
Sao Paulo ¤ 479
Toronto ¤ 239

Voorwaarden
De heenreis naar de actiebestemmingen kan plaatsvinden vanaf het begin van de KLM Internet Vierdaagse, 26 februari 2002. Voor deze actie geldt dat de terugreis uiterlijk op 31 mei 2002 moet plaatsvinden. Uitzondering hierop zijn vluchten naar Seattle, San Francisco en Toronto waarvoor de terugreis uiterlijk op 30 april moet plaatsvinden.

Voor de actie geldt een minimum verblijf van één zaterdagnacht en een maximum verblijf van één maand. De passagiers kunnen hun intercontinentale vluchten voor ¤ 75 annuleren. Bij het annuleren van Europese vluchten krijgt de passagier geen geld terug. Voor deze actie geldt dat de capaciteit beperkt is: de mogelijkheid bestaat dat er niet op alle dagelijkse vluchten stoelen voor de actie beschikbaar zijn.

Stimuleren internet gebruik: makkelijker zaken doen Met deze actie wil KLM onder meer het boeken via www.klm.nl stimuleren. KLM blijft investeren in de ontwikkeling van elektronische diensten die het zakendoen met KLM vergemakkelijken. Dit doet zij onder andere door via haar websites naast vliegtickets (online boeken) een steeds uitgebreider pakket van reisgerelateerde producten en diensten aan te bieden. KLM heeft in het assortiment op www.klm.nl onder meer hotelaccommodatie, autoverhuur en reisverzekeringen. Om het elektronisch zaken doen zo snel mogelijk te laten verlopen kan de bezoeker handelingen als online boeken en inloggen op de Flying Dutchman pagina's, direct vanaf de homepage doen. Met de introductie van diverse mobiele WAP diensten inchecken, raadplegen van vertrek- en aankomstinformatie speelt KLM tevens in op de ontwikkelingen in de snel groeiende markt voor mobiele telefonie. Om snel in te checken kunnen reizigers met alleen handbagage gebruikmaken van de self-service check-in (KLM e.check-in) op Schiphol.



KLM