Newconomy

Aandeelhoudersvergadering Newconomy keurt plan herfinanciering en benoeming Van den Dijssel goed

Amsterdam, 26 februari 2002

Newconomy N.V. (Euro.NM: NEWY) maakt bekend dat de aandeelhouders van Newconomy vandaag tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders hebben ingestemd met de herfinanciering van de vennootschap en de daaraan gekoppelde benoeming van de heer W.J.M. van den Dijssel tot bestuurder van Newconomy.

Op 28 januari kondigde Newconomy reeds aan een intentieovereenkomst te hebben bereikt met Pall Mall Capital Netherlands. Bestuur en Commissarissen zijn van oordeel dat de uitgewerkte oplossing een krachtige impuls kan geven aan een nieuwe toekomst voor Newconomy. Na instemming van de aandeelhouders krijgt de overeenkomst met PMC NL een definitief karakter. Korte tijd na het sluiten van de definitieve overeenkomst zal een prospectus, volgens de voorschriften van Euronext NV, worden gepubliceerd, teneinde de nieuw uit te geven aandelen in de notering op te kunnen nemen.

Na de benoeming van de heer Van den Dijssel zullen de huidige (interim) bestuurders van Newconomy, de heren Kuipers en Van Steijn, aftreden. De huidige Commissarissen, de heren Andriessen, Jonkhart en Wiegel zullen aanblijven.

Voor nadere informatie (

Newconomy