Ingezonden persbericht

PERSINFORMATIE

CRUISEVAKANTIES TE LAND, TER ZEE & MET DE TREIN...

DE NIEUWE ZOMERBROCHURE VAN
GLOBAL CRUISES & FERRIES IS UIT!

Amsterdam, 26 februari 2002

Global Cruises & Ferries, dé specialist op het gebied van vier- en vijfsterren cruisevakanties, heeft de nieuwe zomerbrochure uitgebracht; een 83 pagina's tellende brochure met een uitgebreid en luxueus cruisevakantie-aanbod van vooraanstaande rederijen als Princess Cruises, P&O Cruises en Orient Lines.

PRINCESS CRUISES
Nieuwe schepen 2002; Star Princess en Coral Princess Met tien cruiseschepen behoort Princess Cruises tot één van de grotere rederijen. De Star Princess en de Coral Princess zijn de twee nieuwste aanwinsten van de rederij. De Coral Princess, zusterschip van de Dawn, Ocean, Sea en Sun Princess, maakt vanaf november 2002 schitterende 11-daagse cruises door het Panamakanaal. De splinternieuwe Star Princess, zusterschip van de Grand Princess en de Golden Princess, is één van de grootste schepen van de Princess vloot. Het schip wordt in het voorjaar in de vaart genomen en vaart in 2002 naar de Mexicaanse Riviera en Alaska.

Nieuw in 2002; unieke Alaska Cruise Tour
In de Amerikaanse Princess Alaska brochure staan maar liefst 52 cruise tours door Canada en Alaska waarbij landarrangementen in combinatie met een cruise geboekt kunnen worden. Trendsetter Princess Cruises staat voor stijl, luxe en comfort. Dat geldt aan boord én aan land, waar gereisd wordt met luxueuze touringcars of met de Midnight Sun Express, de panoramatrein die een prachtig uitzicht biedt en tevens eigendom van Princess is. De rederij beschikt ook over een aantal eigen Wilderness Lodges, waarin men tijdens het landarrangement overnacht en die dezelfde hoogwaardige kwaliteit en service garanderen als aan boord van de vijfsterren cruiseschepen. Nieuw is de Copper River Princess Wilderness Lodge; gelegen midden in de natuur van het Wrangell St. Elias National Park het grootste Nationale Park van Amerika.

P&O CRUISES
Nieuw in het najaar van 2002; de Oceana
Na het zomerseizoen van 2002 wordt de Ocean Princess toegevoegd aan de vloot van P&O Cruises. Het schip zal verder varen onder de naam Oceana. De Victoria wordt dan uit de vloot van P&O Cruises genomen.

ORIENT LINES
Nieuw: Europese vaarschema's met alle transfers inclusief De rederij Orient Lines, met de middelgrote comfortabele schepen Crown Odyssey en Marco Polo, biedt dit jaar bijzondere reizen aan in de zeeën van Europa (zoals de Middellandse Zee en bij de Noorse Fjorden), Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Antarctica. Zeer aantrekkelijk zijn de Europese vaarschema's voor de kortere (8-daagse) en langere (15-daagse) reizen, waarbij vanaf 2002 alle transfers zijn inbegrepen.

Voor reserveringen, meer informatie of reisgidsen kunt u kijken op www.globalcruises.nl of contact opnemen met Global Cruises via 020 5310410 of e-mail info@globalcruises.nl

Global Cruises & Ferries is al meer dan vijftig jaar specialist op het gebied van kwaliteitscruisevakanties. Het bedrijf is generaal agent van Orient Lines, P&O Cruises, Princess Cruises en de Britse rederij Swan Hellenic. Voor andere vooraanstaande rederijen, zoals Cunard, Seabourn, Crystal Cruises en Windstar Cruises treedt Global Cruises & Ferries op als preferred agent.
---


Ingezonden persbericht