Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Adel verplicht, zo ook bij De DansSalon
Eindhovense discotheek ontvangt wekelijks nationale en internationale Top DJ's

Al sinds jaar en dag staat De DansSalon in Eindhoven bekend om haar sfeervolle avonden, mooie publiek en bijzondere interieur. Tevens komen Nederlandse Top DJ's als Marco V. en Benjamin achter de draaitafels van diezelfde DansSalon vandaan en loopt het entertainment team het hele jaar door alle grote discotheken van Europa af. Mede vanwege de uiterst positieve ervaringen van deze vorm van synergie, gaat men onder de noemer "Superstar DJ's" de komende maanden iedere Vrijdagavond nationale en internationale Top DJ's naar Eindhoven toe halen.

Nieuwe sluitingstijd riep om nieuwe impulsen
Een vijftal weken geleden kreeg De DansSalon na een "gevecht" van ruim vijf jaar toestemming om op Vrijdag- en Zaterdagavond haar sluitingstijd te verlengen van vier naar vijf uur. Weliswaar mogen er maar tot 3:45 uur mensen worden toegelaten, feit blijft dat het feest binnen een uur langer door gaat en de programmering daarin moet meelopen. Om dit luister bij te zetten diende het concept voor de Vrijdagavonden ook drastisch te worden gewijzigd.

Aantrekkingskracht in de regio verbreden
"Mede dankzij het TMF programma The DJ's was de samenstelling van de bezoekersgroep op Vrijdagavond regionaal tot landelijk van karakter. Mettertijd is dat door het aanpassen van sluitingstijden in andere steden in de regio toch meer regionaal tot plaatselijk geworden", aldus J. van Gerwen van De DansSalon. "Nu er tot vijf uur doorgefeest kan worden kan voorzien worden in de wensen van het uitgaand publiek en kan de aantrekkingskracht in de regio opnieuw verbreed worden."

Diversiteit op een constant niveau
Om deze aantrekkingskracht te bewerkstelligen is er een programma opgesteld waarbij nationale en internationale Top DJ's plaatsnemen achter de draaitafels. De programmering, toepasselijk samengevat met "Superstar DJ's" is zeer divers qua muziekstijlen, maar heeft een rode draad voor wat het niveau betreft. Iedere DJ vertegenwoordigt de top van zijn "muzieksegment". Zo komen namen als Jurgen, Joost van Bellen, Ferry Corsten en Mark van Dale voorbij en passeren stijlen als Trance, Club, Progressive en Garage daarmee de revue.

Agenda en Biografieën interactief opvraagbaar
Het programma voor de vier eerstvolgende weken en de biografie van de DJ van de week is voor iedereen met een mobiele telefoon interactief opvraagbaar. Door het woord "bio" of het woord "agenda" naar het nummer 06-19544544 te sturen ontvangt de zender van het bericht de gevraagde informatie op zijn of haar mobiele telefoon. "Hiermee probeert De DansSalon het serviceniveau naar haar gasten op een vooruitstrevende manier hoog te houden.", aldus J. van Gerwen. Wij zijn in ieder geval positief verrast.

Voor meer informatie, begeleidend fotomateriaal of een vermelding op de gastenlijst kunt u contact opnemen met:

De DansSalon Eindhoven
Stationsplein 4 / Postbus 614
5600 AP EINDHOVEN
040-2456377
040-2454961
press@danssalon.com
www.danssalon.com